måndag 8. juli 2013

Vekas tilbod

av KR

* Joker
Kjøtdeig av storfe 400g 22,90 er brukbart, men sjølv tvilar eg på at eg kjem til å prøve meg på tilbodet. Det har no gjenteke seg så mange gongar at Joker anten er for seine med å få ut tilbodsvarene, eller at dei er gått tomme allereie fyrste dagen. Håplaust av Joker!

* Spar
40% rabatt på Hennig Olsen-is høyrer sumaren til. Skinkeboks til 19,90 er ikkje bra nok, då me på kort tid har sett denne nede i 14,90.

* Ica
Frosne reker til 59,90 pr kg er visst tilbodsvare på Ica, og likevel går dei altså med milliardunderskot. Forstå det den som kan. Vassmelon til 7,90 pr kg er derimot bra.

* Obs!
40% på all juice og kaffi frå eige merkevare. 60% rabatt på Rosendahl-servise, kanskje på høg tid, men likevel milevis over dei kjekke Nille-servisa. Vel er lakseprisen passert 40 kr kg på Fishpool, men salmalaks til 169 kr kg er likevel eit hån mot fornuftige forbrukarar. Salmalaks er oppdrettslaks, ikkje villaks!

* Rimi
Framleis "opptil 50%"-kampanje, og me har så tregt for det at me framleis er skeptiske til ordninga. Me går ut i frå at hovud snart byrjar og rulle i Rimi-systemet.

* Prix
Ingen særskilt gode tilbod. Har framleis miks 2 for 49.

* Europris
4 kg Jasmin-ris til 39,90 har me sett billegare, men tilrådast om du er tom for ris. Sovepose kr 179, komforttemp -9, vekt 1,15 kg. Fin til sumarsbruk, også over skoggrensa, så lenge liggeunderlaget er godt. Hårklyppar kr 100!

* Bunnpris
Framleis 3 for 2 på utvalde varer.

2 kommentarer:

  1. Europris sin 4Kg ris til 39,90 er ikkje tilbud, det er fastprisen deres, og derfor en grei målestokk å sammenligne andres priser imot.
    (De fleste prisene i brosjyrene deres er fastprisene.)
    Kan man vente vil eg anbefale det da Europris ofte kjører 'trillingtilbud' av forskjellig slag på høsten. F.eks '50% rabatt på den tredje.'

    SvarSlett
  2. Europris sine Maxi toalett- og kjøkkenpapir 5 like pakker for 100,- anbefales, godt papir.

    SvarSlett