måndag 18. november 2013

Tilbod

av SR

Spar
Klassikaren 40 % av på pizza frå diverse leverandørar er attende denne veka. Det same avslaget får du og på ananas, kiwi og mango.

Joker
Viss du er lens for kvitost kan me tilrå 480 gram Synnøve kvitost til 29,90, men me har sett tilsvarande til 19,90, så ikkje kjøp for mykje! Kaffi frå Ali får du denne veka til 9,90, og vekas 10-ar er oppvaskkost og avokado.

Matkroken
Køyrer denne veka på med 400 gram røykt/ikkje-røykt julepølse til 24,90, samt blå druer til 19,90 kr/kg. Vidare er det 30% på fylt fisk frå Findus og Biola. Store sjokoladeplater frå Nidar til 19,90 er heller ikkje til å kimsa av, sjølv om me har sett det billegare. Til sist får du 40% på alt frå Maarud.

ICA Supermarked
Byr denne veka på klementinar til 9,90 kr/kg. Elles kan det synast som at Gilde har lansert eit nytt produkt: 250 gram ribbefeitt på snabb, men her må me melda pass når det kjem til å vurdera om dette er ein bra pris. Vidare er det frå torsdag til laurdag 40% på alle reingjeringsprodukt frå Lilleborg!

Mega
Køyrer denne veka på med sjømat. Slår i bordet med både torsk og sei til 69,90 kr/kg. Vidare er det 40% på pizza frå Grandiosa og Big One. Gulerøtter til 12,90 kr/kg er òg innanfor.

Rimi
Har 3 for 2 på pizza frå Big One. Vidare frå du ribbe til 29,90 kr/kg og klementinar til 12,90 kr/kg.

Rema
Kalkun til 29,90 kr/kg og lutefisk til 16,90 kr/kg er ikkje noko å seia på.



6 kommentarer:

  1. Flott blogg! For en med mange butikker i nærheten er denne researchen på et sted verdt hundrelapper. I uka.

    SvarSlett
  2. Veldig flott.
    Ser at Prix fortsat thar Pizza Capriciosa for 10Kr og er man ikkje for storspist holder en til middag.
    (Mulig lokalt tilbud i M&R ?)

    Europris:
    32L plastkasse med lokk: 39,90 - Veldig greit til å lagre matvarer med lang holdbarhet.
    Singer symakin: 699 - Gaven som gir billigere klær...
    Mandag - Tirsdag: Fructis shampo 400ml: 19,90
    Onsdag - Torsdag: 2pakn. raggsokk: 44,50
    Fredag - Lørdag: 4 x 3L spylervæske: 50.-

    Et lite tips som kansje kan spare noen litt penger, men ikkje er så forferdelig sikkert.
    Akkurat nå er ikkje airbagsystemene på 'moderne' biler med på sjekklista for PKK (Periodisk Kjøretøy Kontroll), men vil bli inkludert etter nyttår.
    Dvs. biler med feil på airbagsystemet vil etter nyttår få anmerkning og 14 dagers frist til å fikse det før de blir begjært avskilta.
    Har man en bil som skal inn i Januar eller Februar er det fullt mulig å ta den inn i desember og få den godkjent, så har man litt bedre tid på seg til å fikse det skikkelig.
    For noen kan det kansje bety at man kan kjøre bilen i 2 år til før man skroter den og kjøper en bedre bil.

    SvarSlett
  3. av KR

    Takk for tilbakemeldingar.

    Interessant det du nemner, A Lion, og for min del særleg det om airbag og PKK. Eg hadde min inne tidleg i sumar med ei lyserød varsellampe om airbag. Varsellampa lyser framleis, og bilen er godkjend (etter eindel eigeninnsats).

    Så lenge det er lovleg å køyre rundt med bilar utan airbag, er det trist og lese at det offentlege no gjev etter for bransjepresset. Dette vil medføre store utlegg, eller til og med tidlegare skraping av bilar.

    For min del vurderar eg heller å punktere varsellampa når eg skal inn til kontroll i 2015...

    ***

    Vil elles nemne Coop Obs denne veka, som har ein moccamaster 1,25l til 699, biola til 19,90, 40% rabatt på ullundertøy, 40% rabatt på brus frå Ringnes - der i blant klassikaren ingefærøl.

    SvarSlett
  4. Å punktere varsellampa vil ikkje hjelpe da kontrollørene forventer å se den lyse opp ett par sekunder når du starter bilen. Manglende lys = anmerkning og 14 dagers frist...
    Bransjepress?
    Tror heller dette har med Vegdirektoratets '0-visjon' å gjøre.

    Nytt sikkerhetsutstyr kan ikkje kreves montert i eldre biler, men man kan kreve at sikkerhetsutstyr som finnes i en bil faktisk fungerer.

    SvarSlett
  5. Ribbefett er vel ikke annet enn nytale for smult. 119,60 per kilo for dette er drøyt for å si det milt. Smult lager man selv: kjøp ister (betalte 43 kroner kiloet sist på Strøm-Larsen i Oslo), skjær det opp i terninger, legg i gryte (med litt vann i starten) på svak varme og det lager seg selv. Hell på et glass og bruk det i stedet for margarin. Det lille som blir igjen til slutt som ikke smelter, kan brukes på salat i stedet for bacon. Her er en fin fremgangsmåte: http://www.nwedible.com/2011/05/addictive-power-of-pork-fat.html

    SvarSlett
  6. HEI! Veit ikke om dettane er nok til å slå alarm, men nå fåru kjøpt mandler i løsvekt til 40 spenn kiloen på Kiwi. Det er 60% billigere en vanlig mandelposer. Mandler er jo knallsunt i tillegg!. For bare 333 gram mandler, si mandler for kroner 15, får du dekka hele kaloribehovet hos en helt vanlig mann. Føler det er min plikt som menneske å si fra om detta eneståandes tilbudet! Takk for oppmerksomheten.

    SvarSlett