onsdag 18. desember 2013

Du grøne, glitrande, osv

av KR

Sparebloggen er opptekne av juletida, og at ho skal gå sømeleg og nøysamt føre seg. Treet må gjerne glitre, så lenge det knitrar og skin i lommeboka. Litt ekstra skal det vera i desember, og me tenkjer plast. Eit plastjuletre er av dei betre investeringane du kan gjera her i livet. Det er enno ikkje forseint å koma seg inn i marknaden, men toget går nok 23. desember kl 20.

Medan juletreselgarane står der ute og frys i kjeledressane sine, kan du spasere rett inn i den varme supermarknaden og handle treet ditt der. Trea fins i alle storleikar og prisklassar, sjølv tilrår me prisklassa 199-299 og storleiken 180-225 cm. Trea er å oppdrive på dei fleste marknadar, som Coop Obs, Europris, Biltema, Jula, mfl. Ofte er inntaket av vara av lokal karakter.

Unngå midd, bruk plast.

Lat oss føresette av dryssande trevirke kostar 300 kr og er tomt for nåler etter ei veke, medan ditt plastjuletre har ei levetid på 25 år. Vil du betale fleire hundre kroner i året for dryssing, stikking i fotsålen og støvsuging? Ikkje me heller. Difor har me laga følgande dryssfrie alternativ for deg, som òg involverar overlegen avkastning. Plast slår børsen! Føresetnaden er plastjuletre til 199 kr, medan trevirket i dag kostar 300 kr stk. Me er konservative og legg inn 2,5% prisstigning, sjølv om me trur juletreselgarane nok kan gape høgare. Desse sevjedrikkande blodsugarane.

År___Plast___Trevirke
01:__199____300
02:__0______308
03:__0______315
...
24:__0______529
25:__0______543
Sum: 199____10 247

Lev eit dryssfritt liv med Sparebloggen, og spar fleire hundre kroner kvar einaste julaftan! Det luktar så mykje reinare og betre i stova, når du veit treet ditt er plastikk og det grøne glitrar i lommeboka.

1 kommentar:

  1. Mens eg sitter her og gomler på røkt julepølse(Nordfjord, 400gram - 3,70 på REMA) som eg ktta i terninger og stekte smmen med en halv løk(holdt frisk vha. Foodhuggers eg fikk tak i via Kickstarter) og andre rester fra jula lurte eg på om eg skulle skrive en nyttårshilsen til alle sparerne her, eller vente til senere i kveld når eg setter meg ned med en kopp te og julekaker(halv pris hos EuroPris) senere i kveld?

    SvarSlett