måndag 18. juli 2011

Tilbod veke 29

av SR

Spar
Denne veka får du sommarkotelettar til 19,90 kr/kg. Det verkelege kuppet er likevel ytrefilet av storfe til 149 kr/kg.

Joker
29,90 for 500 gram marinerte laksestykker er særs bra, kan faktisk ikkje minnast sist dette skjedde, så her er det berre å hamstra! 10-aren denne veka er 500 g potetsalat frå Denja.

Obs
40% på coop-kaffi og nidarfavorittar luktar det kaffibesøk av. To pakkar med karbonadedeig for 60 kr er heller ikkje feil for dei som ikkje tykkjer kjøtdeig er bra nok. Bananar til 8,90 kr/kg og t-skjorter frå adidas, puma, quicksilver mm. på 50% sal er absolutt noko eg kan tilrå.

Mega
40%-aren denne veka er jus frå Sunniva og coop, noko som er bra. Picnic-skinke til 19,90 er billegare enn vanleg, men det er likevel ikkje grunnlag for hamstring. Er du coop-medlem får du 1,5 liter bris til 6,90 + pant, noko som er veldig bra. Du får òg aktivia jogurt til 25% rabatert pris. 25% er det òg på sjampo og balsam frå head and shoulders.

ICA Maxi
På same måte som sist veke er det 10-kronersmarknad denne veka.

ICA Supermarked
Lite å melda om, einaste måtte vera 30% på jus frå sunniva for dei som ikkje har høve til å gå på Mega.

Rimi
Er framleis mest oppteken av alt mogleg anna enn å presentera tilboda denne veka.

2 kommentarer:

  1. Bortsett fra Blodpølse er 10Kr markedet på ICA Maxi triste saker, ihvertfall i Molde.
    Man kan plukke opp noen frysebokser(2 for 10. De må gjenbrukes minst 20 ganger for å lønne seg da plastposer koster 20 - 25øre, enda mer om man regner med kostnad for oppvask. De er mest praktisk for varer som lett blir knust... ) eller 'sportssokker', men ellers finner man nok ikkje noe som er spesiellt billig.

    Men om man har en Europris i nærheten bør man stikke innom den.
    Hermetikk, diverse med 2 for 10, tøymkner også 2 for 10, WC-rens 10Kr, Munnskyll 20Kr.
    Masse kjøkkenutstyr og anna elektrisk for 100Kr: Håndmikser, vannkoker, brødrister, stavmikser, minihakker, sitruspresse, strykejern, radioer, badevekt bordvifte...

    1.5L Luxusappelsinjuice, 9.99, 2 x 500ml håndsåpe 11.99, 4L grønnsåpe eller Klor 19.99

    Anthony_Lion
    Se tilbudsavisen på www.europris.no

    SvarSlett
  2. Var innom REMA idag, og plukka med meg deres Pastasaus(480gram) til 5.50
    Vel hjemme kokte eg opp 350gram makaroni, skar ett par grillpølser i skiver og blanda sammen med pastasausen opp i ei form, strødde ost over og hivde i ovnen. 20 minutter på 200grader, og ferdig gryterett. ;-)
    Man trenger ei STOR ildfast form for en slik porsjon. Ei vanlig Lasagnaform tar ikkje stort mer enn halvparten så mye makaroni.
    Det ble litt lite saus for en slik porsjon, og om man slumper til å ha litt fløte eller rømme i kjøleskapet så er dette en grei rett å bruke det opp på. (Man kan sikkert tilsette anna snadder man ønsker å bruke opp, også. )
    Spises sammen med f.eks salat.

    Ja, det holder til minst 3 porsjoner, kansje 4 om man ikkje er en like stor slukhals som meg...

    Anthony_Lion

    SvarSlett