måndag 24. september 2012

Vekas tilbod

av KR

* Joker
500g Norvegia til 29,90 er i grenseland, er du tom kan du plukke med deg eit par. 1 kg spaghetti er vekas tilkroning, eit høveleg bra tilbod - men sjå opp for evt FirstPrice-bomber.

* Spar
1 kg kvitost frå Synnøve til 59,90 ligg i same grenselandet, me ynskjer normalt ikkje å hamstre før prisen bikkar 50 på nedsida. 500g fiskegraten til 24,90 er ikkje særleg bra, då denne jamnleg figurerar på 10-kronarsmarknadar.

* Prix
Ingen særskilt god septemberdeal, ta til dømes kjøper du Toro pizzadeig (480g) til 25,50, får du med Coop si kjøtdeig av storfe 400g. Også denne veka er det svinekjøtdeig til 19,90 eller 20 kr å oppdrive hjå hhv Rimi og Obs. Toro-deiga som då medfølgjer dealen er 5,50 kr, eller 11,50 pr kg. Dette er godt over kiloprisen i butikk for pakkar på 4x2kg.

* Rimi
Ta tre Friele og betalt for ein, og med det ein pris pr pk smått under 18 kr. Hovudkålet er prisa til 1,90, men på hausten skal dette av prinsipp vera 1 kr stk. Også her selgast Synnøve sin kvitost til 59,90 denne veka, anar me eit omfattande prissamarbeid på kvitost?

* Obs
10-kronarsmarknad denne veka med klassikarar som Tine Kremost, denjasalatar, sviskekompott (455g), blodpølse (400g) og diverse kjekspakkar.

* Mega
40% rabatt på diverse coopjuice og findusvarer. Lammelår til 89,90 er ikkje godt nok, me ynskjer denne vara ned på 50-/60-talet. Hovudkål til 2,90 er ei skam!

* Ica
Endeleg! Hovudkål 1 kr stk. Elles selgast "hel laks rett fra fiskedisken" til 39,90 kr kg. Billege middagar for all del, men frosen, rund laks går normalt 10 kr billegare.

* Bunnpris
Stadig på botn og stadig sokalla priskrakk på gryterettar, men det imponerar ikkje særleg.

***

Alarm! Det er alarm! Telexen går varm! Frå ein telex i Tr.heim får me vite at Rema 1000 Dronningens gt sel 300g strimla svinekjøt til 9 kr pk. Det skal vera enorme mengder av det rosa gullet.

2 kommentarer:

 1. En lokal Prix(Elnesvågen) her selger potet for 4.90/Kg, løsvekt så man kan plukke til seg de største og beste potetene, og unngå de som har råte.
  Skader ikkje å sjekke om det gjelder andre Prixer, også?
  3.5Kg holder vel til en passe porsjon ball?

  Skimta til et prisras på billig pasta på Kiwi på fredag, tror eg det var.
  (FirstPrice)
  Både spaghetti, makaroni og Penne for under 10ern/Kg.
  Penne er fint til å spe på Toros panneretter(de med penne, selvsagt), makaroni går fint i lapskaus, tomatsuppe, kjøttsuppe, og mye, mye anna.
  Kom over noen Møllerens Lavkarbo brødposer til 4.90 på den lokale Bunnprisen, så eg røska med meg ett knippe(neida, eg driver ikkje med slike motekurer. Helsa mi er ødelagt nok som den er... ) , men siden det er 'bare bland med oje og vann, hell i formen og rett i ovnen' så hørtes de enkle og greie ut. (Da kan man f.eks blande dem til mens fiskegratengen fra Rema til 8.90 steker, så det er klart til å settes inn når ovnen blir ledig. )
  Såg de samme posene på tilbud på en REMA i Molde, da med '2 for 1' og 'si fra i kassa'...
  Vi som handler tilbud liker ekte prislapper...
  Har stått og 'krangla' med de i kassa om slikt før, så nei takk hos REMA!

  Husk å få med Osteshnitzel, pølser og fiskekaker på Coop før tilbudet går ut. (30Kr tilbuda, nevnt tidligere)
  Dette kan være et regionalt tilbud?

  RIMI må forresten se til å skjerpe seg.
  Ifølge nettsidene deres så finnes det en RIMI i kjøpesenteret 'Amfi Roseby' i Molde, men den butikken stengte de tidligere i år.
  Fælt om en sparer kaster bort penger på å kjøre innom der på jakt etter et tilbud! (Nærmeste RIMI for Moldensere er da på Eide 3 Mil og en bomveg fra Molde)

  SvarSlett
 2. av KR

  Ja, FirstPrice har mykje bra pasta. Sjølv har eg plukka mykje penne til 6,90 for 1 kg hjå min lokale Spar. Har òg nytta denne til å spe ut heimelaga lapskaus, fortrinnsvis på 2. dagen.

  Har ikkje klart å lokalisere dei nemnde 30-kronerstilboda.

  SvarSlett