måndag 21. oktober 2013

Vekas tilbod

av KR

* Joker
40% rabatt på Evergood kaffi, sørlandsis 19,90 pr 2l og surra svinesteik 39,90 pr kg er tilbod som varmar.

* Spar
Nygrilla kylling 29,90 pr stk eller 35 kr kg er akkurat passe. 40% rabatt på alle tomatar.

* Prix
2x400g kjøtdeig av kylling kr 25 er framleis eit bra tilbod.

* Rimi
2 kg kyllingfilet til 149 kr pk frå Smart365 er bra samanlikna med matvaremonopolisten Prior, men me har sett det billegare frå FirstPrice. Er du tom for kjøtdeig kan 400g kjøtdeig og svin til 24,90 gå som naudløysing, sjølv om me føretrekk alt under 19,90 - og nærare 10 kr desto høgare mengda svinekjøt vert.

* Coop Extra
Fast tikronarsmarknad reklamerast det, utan at detaljane kjem fram. Me er skeptiske.

* Obs
Bananar 9,90 pr kg, alt av frukt og grønt under 10 kr kg er bra. Elles skuffande lite å hente på matvarer denne veka. Janus per del 149 kr er akseptabelt. Det er sesong for kjøp av joggesko, Northpeak softshell frå kr 349.

* Kiwi
Fårikålkjøt kr 32,90 frå FirstPrice, men pass på feite og slintrete stykker. Indrefilet av svin kr 117 er så vidt innanfor. Surra skinkesteik 54,90 er utanfor vår grense på 39,90. Det same må seiast om kjøtdeig 400g storfe til frekke 39,90. Lite å hente her denne veka, anna enn evt utgådde varer så klart.

* Ica
Er stivare på kyllingprisen, 34,90 pr stk frå grillen. Frossen kjøttdeig 400g storfe 29,90 frå Smart365 er ein skammeleg pris. Styr unna.

* Europris
50% rabatt på alle sokkar. Superundertøy frå Basecamp til born kr 39 og vaksen kr 49 per del. Oljeomn 1500w kr 199, og konvertoromn 1500w kr 149. Solide isskraper med kost frå kr 10.

* Mega
Sokalla dagskupp denne veka, der du får 40% rabatt på ulike varer kvar dag. Me likar handelsformen dårleg, ettersom det normalt er lite lønsamt å gå innom butikken kvar dag. Det krev i det minste disiplin, og at du passerar forbi butikken likevel. Me finn lite av dette interessant, men 40% rabatt på Tine yoghurt i morgon tysdag er kanskje av interesse. Elles er det pølser på torsdag og chips på laurdag, utan at me akkurat tilrår våre lesarar dette.

2 kommentarer:

  1. EuroPris; når man kjøper slike oljefylte ovner, ikkje glem at disse må 'nedskrives' i regnskapet over maks 4 eller 5 år. etter det blir de brannfarlige.
    Ellers så er det 100Kr for 5 pakker med 12 vedbriketter på onsdag og torsdag. Det blir neppe så mye billigere enn dette, så de av oss som har mulighet til vedfyring, men ikkje har tilgang til egen vedskog bør nok benytte sjansen.

    Vil samtidig minne de av oss som har 'gammeldags' strømmåler om å melde inn forbruket ofte om vinteren om de bruker 'alternativ fyring' eller på annet vis 'ikkje følger standarden' da strømforbruket ellers fordeles etter en statistisk modell.
    Registrer rett før og etter de verste kuldeperiodene og pristoppene. (Tar man sydenferie f.eks. og bare har på nok varme til å hindre frosne rør, så er det verdt det å registrere forbruket før og etter)
    Men registrer RETT sum, ikkje fall for fristelsen til å 'justere' litt.
    (Noen registrerer litt for høyt forbruk før vinteren, slik at de er 'noen få KWh på forskudd' og dermed kan føre færre KWh i den verste kulda.) Kan bli dyrt om det står en kontrollør på døra...

    SvarSlett
  2. Fant ett par ting på Clas Ohlson...

    den første tingen er ei ny poseklemme:
    http://www.clasohlson.com/no/Twixit-Seal-&-Pour-poseklemme/Pr341977000
    (Har ikkje rukket å teste den enda)

    http://www.clasohlson.com/no/LED-arbeidsbelysning/36-2421
    60LED oppladbar arbeidsbelysning. Denne er på tilbud til 99Kr denne uken(normalt 149)
    Opphengskroken er bare jalla, og virkelig skarpt lys har du bare den første halvtimen av de påståtte 5 timene driftstid og den siste halvtimen er det for svakt, men er grei å ha i garasjen når man må under bilen, eller man må opp på mørkeloftet en tur. Tåler litt juling også.
    (Eg har nå 3 av disse.)

    Så sier Anthony-Lion, som har litt problemer med autentiseringa i dag...

    SvarSlett