onsdag 9. april 2014

Sparebloggen lanserar samarbeid med Husfar

av KR

Kva er det du alltid har sakna på Sparebloggen? Ja, sett bort i frå bilete, reklame, produktplassering, selfies, identitetskriser og destruktive forslag til korleis ein skal forvalte sine livsprosjekt...

Videoar som kombinerar tilbodsvarer og matlaging, der siktemålet er raske, gode og billege middagar så klart!

(Trommevirvel)

Husfar gjev deg alt dette, og så mykje meir. I dag lagar han og kjøkenmaskina Sverre kjøtkaker etter å ha kjøpt kjøtdeig på tilbod. Sjå berre her kor enkelt det heile er:Gå til Husfar sin Youtube-kanal.

3 kommentarer:

 1. Det er fint å lage kjøttboller i ovnen. Kjøttkaker bør brukes hardt på alle sider i en panne for å få en god stekeskorpe som holder fukt og smak inne i kjøttkaken. Da lager man bruker jevning i samme panne etterpå, så man får alt av smak med seg. Kjøttkakene skal så trekke i en kasserolle med vann i ca 20-30 minutter, så vips har man kraft til sausen og det er bare å jevne kraften med pannebruningen, og la det koke opp til sausen er klar og kjøttkakene legges tilbake i kasserollen for å bli varmet opp igjen i sausen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktignok får du den ekstra smaken ved å brune dem i panne osv, men dette er ganske tidkrevende og kjedelig, særlig når det lages store batcher. Steking av kjøttkaker i ovn gjør dem hverken tørre eller smakløse. Vil man ta det helt ut kan man selvfølgelig steke i panne, bruke kraften osv, men å lage saus på et par buljongterninger er heller ikke å forakte i min verden. Litt av poenget her er å få til gode, hjemmelagde kjøttkaker uten unødig tidsbruk (og tid er som kjent penger).

   Slett
 2. Autokorrekt tok over.. Bruning, ikke bruker...

  SvarSlett