måndag 29. september 2014

Vekas tilbod

av KR

* Joker
Inga god veke. 40% på grandis fristar ingen, og 10 kr for 2-pk kvikklunsj er langt i frå eit påsketilbod. Styr unna!

* Spar
40% på ferdigrettar frå Findus er kanskje forlokkande, men likevel eit fordyrande innslag i høve til å kjøpe inn råvarene sjølv. Sparebloggen føretrekk å koke i 10-litarsgryte, porsjonere og fryse ned. Det kallar me fastfood, heller enn å stå i kassakø kvar dag.

* Coop Marked
30% rabatt på oppskåren ost vekkjer berre harme over sløseriet i dagens samfunn. Kjøp deg heller ein ostehøvel for mellomlegget!

* Obs
Me seier det igjen; kjøp aldri ost til over 50 kr kg, for det kjem stadige tilbod under. Denne veka er det Synnøve sin kvite til kr 49,90 pr kg. Beinfri laksefilet til 69,90 pr kg er heller ikkje så gale, trass i at råvareprisen har kome ned noko siste tida. 40% rabatt på alle kasseroller og steikepanner.

* Kiwi
Gilde sitt frosne fårikålkjøt til 34,90 likar me, og dette passar vel så godt i brennsnut som i fårikålgryta. Det same gjer for øvrig svineknoke til 29,90 pr kg, og til denne kjem Husfar med ein spesial på onsdag.

* Rimi
Me registrerar at fårikolkjøtet til Smart365, Ica sitt eige merkevare, no stig i pris faktisk - frå 39,90 til 49,90. Det er feil tid på året, Rimi!

* Ica
Lammelåret går no til 79,90 pr kg, noko for stivt for oss, som avventar til 59,90 eller 69,90 til nøds. At svenskehandel ikkje lønnar seg veit me, og det er lite hjå Ica som vekkjer åtgaum denne veka.

* Europris
Det er lenge sidan me har høyrt i frå ho "mer til overs"-dama, og sant og seie har me lite til overs for den typen humre-humre. Stort sett går det mest i smågodt og plastbokser på Europris, så også denne veka. Likevel ynskjer me framheve såpeutvalet, store kvanta, der 4 liter salmiakk og klor (i separate behaldarar, humre-humre) går til 26,90. Upraktisk seier somme, utruleg praktisk og billeg seier me!

...og det var tilbodsnytt.

1 kommentar:

  1. Potet i løsvekt er nå nede i 5,90 på Bunnpris.
    (Mulig at dette er lokalt tilbud for M&R)

    SvarSlett