måndag 8. desember 2014

Sparebloggen avviklar

av SR og KR

Etter meir enn fem år legg Sparebloggen inn årene. Me er langt i frå mette på tilbodsfronten, men tida strekk ikkje lenger til. Heile det siste året har vore prega av det.

Fyrst og fremst vil me takka lesarane. Deretter vil me takke kjøpmenna og daglegvaremilliardærane. Me ynskjer også å gje beilarane som har vore på oss desse åra litt merksemd. Kommersialisme og blogging går ikkje hand-i-hand, så blonde er me då ikkje!

Sparebloggen starta som ein motkultur, og endar også som det. Det å betale seg sjølv fyrst, spare før forbruk, er kanskje meir upopulært enn nokon gong. Sjølv om oljeprisen synker og krona har truffe isfjellet, spelar framleis orkesteret inntil vatnet når blåserekka.

Sidan jula nærmar seg med stormsteg, og det einaste som no står i fokus er boblejakker, nettbrett og applemaskiner, tillet me oss å takke av med fylgjande juletips: Spar 10.000 kroner på juletreet.

12 kommentarer:

 1. Ååå, så trist! Dere vil bli savnet. Tusen takk for alle gode tips oppigjennom, dere har spart meg for mange penger. Håper dere får en flott jul :)

  SvarSlett
 2. Det var trist, ser alltid frem til oppdateringene!

  SvarSlett
 3. Dette var kjedelig å høre, men takk for innsatsen og alle innleggene gjennom årene :) God jul!

  SvarSlett
 4. Så dumt, håper noe har tid or resurser til å videreføre den gode jobben dere har lagt ned.
  Det var så enkelt når man fikk et varsko når det var hamstretid for gulost osv.

  SvarSlett
 5. Jeg vil også takke for gode råd og en nøktern holdning. Godt jobbet! Nøysomhet er og blir en dyd, ødsling er en uting. Nå blir det å bla i tilbudsavisene igjen. Håper du kan informere om noen skulle steppe inn i tomrommet som nå oppstår!

  SvarSlett
 6. Takk for gode ord! Kjekt at de har sett pris på det arbeidet som er lagt ned.

  SvarSlett
 7. Ein innehev eit ynskje om å takke for ein flott blogg og flotte tilbod. Det har til alle tider varma eit gnetent sunnmørsk sparehjarte å kunne lese slike gode nyheiter hjå dykk. Ein takkar frå djupna av blodpumpa.

  SvarSlett
 8. Slenger meg på lasset og takker for gode sparetips og kanskje enda mer for flott språkbruk og bra humor!

  SvarSlett
 9. Synes også det er trist å ikke lenger få lese de interessante og humoristiske innleggene på bloggen din. Men skjønner godt at det er tidkrevende å følge opp en blogg med hyppige oppdateringer. Jeg har bare fått med meg et snaut år av de fem årene bloggen har eksistert, men har blitt glad i den. Takk for innsatsen!!!

  SvarSlett
 10. Takk for en flott blogg! Har fulgt denne et par år, og spart mye penger! Morsomt med en fryser full av gode tilbud! God jul! :)

  SvarSlett
 11. Trist å høre. Har fulgt med på bloggen i 3+ år. Alltid flotte innlegg med et glimt i øyet!! :-) Har spart en masse kroner ved å følge med på bloggen. Vil bli savnet når man ikke får oppdateringer hver mandag..... :-( Uansett, lykke til videre! :-) Kan bare foreslå å følge http://www.ungkarskokken.com/ukens-tilbud/ Har ingen kobling til nettsiden hans, men der kommer det også mange gode sparetips! :-)

  SvarSlett
 12. Jeg kan tipse alle lesere om appen "Mattilbud" hvor du kan sjekke tilbudsavisene til alle butikker du har i nærheten på samme sted. Har blitt en vane for meg å sjekke den hver mandag. Ellers takk for flott blogg. Den har hjulpet meg til å lære å gjenkjenne dårlige tilbud!

  SvarSlett