måndag 24. november 2014

Tilbod

av SR

Spar
Mandelpotet til 9,90 kr/kg er ikkje verst så tidleg på jula. Vidare får du 40 % på nygrilla kylling og smoothie frå Bendit.

Joker
Nettannonsen deira sviktar oss denne veka, men kan avsløra at 10-aren er poteter i lausvekt og at du får 40 % på karbonader frå Gilde.

Ica
Jula kjem tideleg! 2 kg mandelpotet til 14,90 er eit sikkert teikn på at noko er i emning! For nokre av våre lesarar kan vel det same seiast om 40 % av på Big One. 40 % på Olden er heller ikkje feil.

Rema
Same som tidlegare i månaden

Rimi
Ringer jula inn med 5 x Grandiosa til 100 kr. Ribbe til 39,90 kr/kg og pinnekjøt til 109 kr/kg luktar det òg jul av.

Coop Obs!
Henriettepinnekjøt til 169,90 kr/kg er absolutt innanfor for dei som er litt meir fine på pinnane. Det same gjeld potetgull frå Kims til 17,90 og 1 kg brunost frå Tine til 59,90. Vidare er det denne veka 40 % på div. produkt frå den stolte hane, Pierre Robert og friske bær. 5 kg store reker til 599 er òg innanfor mtp. sesong for ikkje å gløyma at det er tale om 40/60-reker.

Coop Extra
Ringjer jula inn med 40 % av på div. gradisprodukt. Elles veldig lite å melda om.

Bunnpris
Same som tidlegare i månaden.


4 kommentarer:

 1. Hei, takk for en nyttig blogg, kunne det vært mulig å lage en ukesoversikt på mat, hvor en kan se hvor billig man kan spise en uke?

  SvarSlett
 2. Kjapt tips; mange butikker, deriblant Bunnpris har kveitemjøl til 5Kr/Kg annurat nå.
  Det blir neppe så mye billigere enn det.

  SvarSlett
 3. Sjekket ut www.enhver.no. Jeg finner knapt en eneste vare på den oversikten man burde overveid å kjøpe hvis man skal spare penger. Denne bloggen er langt å foretrekke. Uten spesielle triks kan du leve sundt på 20-25 kroner dagen.

  SvarSlett