torsdag 2. september 2010

Studentposar

av SR

Det sikraste teiknet på haust er når det står store pappkassar utanfor ulike utdanningsinstitusjonar med posar i. Eg snakkar sjølvsagt om dei ettertrakta studentposane!

Det er ikkje ofte merkjevareprodusentane er snille, men i desse dagar kan du få Toro-sausar, Friele-kaffi og Mr. Lie-nudlar hivd etter deg. Det er det me i bloggen kallar god stemning!

Men me skal gje deg nokre tips om korleis du kan utnytta deg endå meir av denne marknadsføringa:

1) Be alltid om to! Om dei nølar, så sei at det er til ein venn, kjærasten, bror din eller noko i den dur. Er det sokalla gute- og jenteposar, så er du ekstra truverdig om du ber om ein av kvar.

2) Kom attende! Dei som leverar ut posane leverar ut fleire hundre posar, og kjenner slik ikkje att meir enn maks 1%. Det er slik store moglegheiter for ei ny runde. Ver likevel obs på å ikkje gjera det om du har særlege kjenneteikn. Blir fort ein pinleg konfrontasjon av slikt. Gjer difor som KR, ta med deg to jakker eller huer denne dagen!

3) Reis frå fakultet til fakultet! Dei fleste høgskular og universitet har fleire fakultetsbygningar. Dette opnar for fleire utleveringar, og slik fleire posar.

4) Klag på produkta! Er det noko feil på produktet, må du ikkje kvi deg for å senda ein mail til produsenten. Her er det viktig å leggja ved adressa. Då ventar det nye forsyningar i posten.

No er det berre å setja i gong. Personleg rekord er seks posar frå same utlevering i 2008. Nokon betre?

2 kommentarer:

  1. Eg samla faktisk 11 posar ved eit universitet eg ikkje ein gong tilhøyrer i 2008!

    SvarSlett
  2. Me bøygar oss i støvet! Du hadde mojito-mix ut året då vil eg tru!

    SvarSlett