måndag 12. desember 2011

Vekas tilbod

av KR

* Joker
400g karbonadedeig til 29,90 er kanskje billegare enn vanleg, men denne karbonadedeigsvindelen hiv ikkje me oss på. Vent heller nokre veker og kjøp 400g kjøttdeig til sedvanlege 19,90 eller lågare. 40% rabatt på ferdigrettar frå Findus kan romme nokre billege middagar, me tilrår her særleg å sjekke prisen på pastarettane - som no burde ligge godt under 20 kr (2 porsjonar). Forutan dette er det tynt i hyllene, men me tek med oss pærer til 10 kr kg.

* Spar
Iskake frå Diplom til 17,90 kan vera greitt å ha i frysen når det nærmar seg høgtid for kaffibesøk. Elles vil feinsmeckaren finne 4 kg mandelpoteter til 39,90, ikkje av dei billegaste mandelpotetene me har sett - men gitt at julaftan nærmar seg går me god for dette tilbodet om du har råd til å skeie ut i jula. Prisane på surkål må imidlertid koma kraftig ned dei neste to vekene, 5,90 pr pk er ikkje godt nok!

* Obs
Kalkunen ligg på rabatterte 24,90 kr kg, men ser me under 20 kr kg før nyttår? 1,5 liter Farris itl 9,90 er då billeg nok til å plukke med seg, om ein har for vane å betale for vatn med co2. 6-pk Clausthaler til 19,90 kan me også gå god for, om du køyrer til julebordet. Epler og klementinar til 9,90 pr kg er også prisa til eit forsvarleg nivå.

* Mega
Ingen særskilt gode tilbod denne veka, når 40% rabatt på Fjordland sine dyre ferdigrettar er det beste dei kan hoste opp, så styrar me klårt unna Mega denne veka.

* Prix
Er framleis for dyre på både kalkunen og ribba, til at me kan tilrå julehandelen hjå Prix. Det same må seiast om surkålet som går til latterlege 13,90 for 450g. Ikkje akkurat Prix si veke dette.

* Ica
Maxi let skinkesteika gå til 29,90 pr kg denne veka - kan tilrådast! 40% rabatt på diverse taco-varer kan vurderast. Me tek elles med oss brunosten til 44,90 pr kg.

3 kommentarer:

  1. Sjekka litt på nettet...
    Brunost er desverre en ost som ikkje liker å fryses. Det er mulig, men den må brukes opp veldig fort etter at den er tint, og da i varmretter osv. da den ikkje lengre kan høvles.
    Så om man ikkje har en stor familie eller lager brunostmuffins er det ikkje så mye å spare på det ostetilbudet, desverre.
    Skal forsøke å sikre meg noen skinkesteker...

    Bunnpris i M&R(kan være andre deler av landet også?) har et lokketilbud som er potensielt veldig besparende...
    Kjøp ETT produkt fra Kløver(Slakteri i Vestnes kommune) og du kan vinne hele handlevogna...
    Aner ikkje noe om oddsa for å vinne, desverre.

    Anthony-Lion

    SvarSlett
  2. Ett av produkta til Kløver er frossen Tynnribbe til 29.90, som jo er et anbefalt tilbud. Har ikkje sett ribba rimeligere i M&R)
    Så å plukke med seg ei ribbe når man ellers er innom for melk, frokostblanding sov. kan neppe skade. Man får bare en trekning uansett hvor mange Kløver produkt i vogna, så spre handlinga utover.

    Ny Europris brosjyre...
    200Grams melkesjokolade 16.99 Detta liker vi!

    Bakte litt i dag...
    Men først varmet eg en fiskegrateng i ovnen.
    Eg blander ut Møllerens posene med 50% ekstra, ikkje 100% som anbefalt. Mest fordi eg får akkurat plass til 3 brede brødformer i bakerovnen. Brøda var klare til å stekes så snart fiskegratengen var ferdig.
    Så fort brøda var ute så var det inn med et brett kokosmakroner.
    Og etter dem, et brett med 'Sprut'(kaker du presser gjennom hullete plater og kapper i passe lengder)
    Oppskrifta til kokosmakroner krevde eggehviter, og Spruten krevde eggeplommer...

    Julekaker baker man selv. Mye rieligere enn å kjøpe(unntatt pepperkaker... )
    Og baker man flere forskjellige kaker osv. samtidig får man utnytta ovnen skikkelig. Husk, det koster å varme den opp, så hvorfor gjøre det flere ganger enn nødvendig?
    fiskegraten + 3 bakster på en oppvarming er fint... (Eg har varmepumpe for oppvarming av stue/kjøkken, så varme som 'unnslipper' ovnen er ikkje noen bonus for oppvarming.)

    Anthony-Lion

    SvarSlett
  3. REMA:
    Sjokolade, 2 store for 30.-
    Halv, rund julesylte, 58Kr/Kg
    5Kg mandelpotet 29Kr(5.80/kg)
    Hel kalkun, 19.90/Kg (vekt 4 - 7Kg, så fra 80 - 140Kr per stykk.) Nå er jo kalkun det tørreste og kjedeligst smakende kjøttet, men til den prisen går det jo greit, om man har plass.
    Maskinoppvaskpulver, 13.80 for 1Kg(står 59 vask på eska)

    Anthony-Lion

    SvarSlett