måndag 10. desember 2012

Vekas tilbod

av KR

* Joker
Vekas tikroning er skuffande nok 1 kg bananar, forholdsvis daglegdags og me har då sett det billegare òg. Derimot; surra svinesteik 29,90 pr kg er rekordbilleg generelt, og nærme jul spesielt. Me er overraska over at Joker tek denne, når dei kunne teke den doble med juleetikett! Ei stor stjerne i boka til Joker, som sikrar rekordbillege middagar. Vidare er det stadig prisras på svinekjøtdeig, og for dei som har ganane i orden må ein seie det var på tide. Aldri så gale at det ikkje er godt likevel, for 15 kr pr 400g smakar godt nok for underteikna.

* Spar
40% rabatt på karbonadedeig er nok billeg, men håplaust å rekne eksakt på så lenge Spar held attende prisen sin. Skal me tippe 22-23 kr pr 400g? I tilfelle konkurransedyktig i høve til Joker sin vassete svinekjøtdeig. Sokalla julemandelpotet til 7,90 pr kg, men langt i frå billegast i marknaden. No er mandelpoteta ei soppassa sterk merkevare at å besudle denne med jule-prefixet faktisk gjer meg meir skeptisk enn godt er.

* Rimi
Stadig lureri og 3 for 2.

* Kiwi
Ingen særskilte tilbod denne veka, men at dei har kutta momsen på økologiske varer har faktisk gjort nokre merkverdige utslag. Her om dagen var det økologiske rømmebegeret omlag 1 krone billegare enn den ordinære rømma. Dei økologiske bøndene har no omsider skjønt det, alt handlar om pris - og ikkje berre lågare produksjon per dekar.

* Ica
Nygrilla kylling til 34,90 er ikkje godt nok, denne hønsa skal me ha under 30. 4 kg poteter til 24,90 pr pose må karakteriserast som bra, så lenge det berre er sekunda vare. FirstPrice si tredjesortering går for 19,90.

* Bunnpris
Tynnribbe til 29,90 er bra, men pass på pakkedatoen! Du vil ikkje ha gris som har overvintra på lageret. Mandelpotet til 29,90 for 5 kg er særdeles bra.

* Obs
Coop ynskjer å drepe kundane sine før jul, og sel denne veka 10 x 1,5l Pepsi Max til 100 kr samla. For oss enkle sjeler er ei mandelpotet, ei mandelpotet. Det er forvirrande nok som det er med denne ordsamansettinga, men når Obs sel 2 kg for 29,90 svartnar det for oss. Kalkun til 29,90 pr kg er framleis bra, og kan etast både før og etter nyttår. Rekordbillege middagar!

* Mega
Feirar 25-årsjubileum, men kotelettar til 25 kr kg er då ikkje noko å invitere til fest på i desember. Billeg ja, men ingen jubilant verdig.

* Europris
"Mer til overs" reklamerar dei, og det stemmer nok så lenge du styrar unna all nipsen dei sel. Apropos nips; denne veka sel ein 180 cm kunstig juletre til 149 kr. Dette er særs billeg, og lågare enn Sparebloggen sitt utgongspunkt for tidlegare berekning av lønnsemda med plast vs trevirke i julestova. Så om du på død og liv skal trekke ein trestokk inn i stova, kan du likegodt gjera det på billegaste og minst motbydelege måte (med 20.000 insekter og midd mindre). Sparebloggen tilrår plast.

5 kommentarer:

 1. Med alt snakket om mandelpotet: Kiwi har 2 Kg såkalt julemandel til 9,30, i hvert fall her i hovedstaden. 4,65 for kiloet er det beste jeg har sett så langt.

  SvarSlett
 2. av KR

  Aj, nok eit slag for den ein gong så eksklusive mandelpoteta. Dette er jo FirstPrice-nivå, kanskje så vidt under. Skal sjølv sjå etter dette tilbodet på min lokale Kiwi-butikk.

  SvarSlett
 3. Ver obs, mandelpoteta treng varsam koking !

  SvarSlett
 4. Prisen for kjøttdeigen på Spar er 32,94, som gir 82,35 kr/kg. Da er det vel unødvendig å si at man kan spare seg den turen.

  SvarSlett
 5. Tusla innom Dressmann i dag og plukka opp 3 McGordon jeans til 199/stk.
  Da fikk eg et rabattkort "50% rabatt på ett fullprisplagg i Februar".
  Lurer på om det er så forferdelig mye verdt når vi kommer til februar.

  Nåvel.
  Uansett, det er en grei butikk hvor man sparer både tid og penger.
  (Har man først funnet en jeansstørrelse som passer så slipper man å kaste bort tid på å prøve neste gang man er innom. Er man flink kan man handle 3 par jeans på 3 minutter... )

  SvarSlett