måndag 7. januar 2013

Tilbod

av SR

Joker
Denne veka er det ti-kronersmarknad. Kan tilråda både sekspakning med egg, 1,5 liter appelsinjus, ferdig laga og kjevla pizzadeig samt diverse kjøtpålegg.

Spar
Òg her er det ti-kronersmarknad. Byr mellom anna på diverse supper, kaffi, pålegg, oliven på glas med meir. Her er det mykje bra!

Rimi
Denne veka går det i 3 for 2.

Mega
59,90 kr/kg for Norvegia er ikkje verst, men ti kr meir enn sist veke. Elles er det 30% på frukt og grønsaker. Seifilet til 69,90 kr/kg er heller ikkje feil.

ICA Supermarked
Steike, ti-kronersmarknad òg her! I tillegg er det skrei til 59,90 kr/kg. Vidare er det kjøtdeig til 19,90 kr for 400 gram.

ICA Nær
Har 30% på fisk frå Findus. Vidare er pære til 9,90 kr/kg tangering av sesongbeste.

Coop
Stor tikronersmarknad med klassikarane kremost, blodpølse 400g, yoghurt 500ml og syltetøy.

Bunnpris
Har priskrakk på fisk frå Findus (20-55%).

1 kommentar:

 1. Var innom EuroSpar i Molde...
  Fant bl.annet Møllerens kornbrød(kjekt med tanke på tidligere krise hos meg) , Wasa Sanwich(2 for 10, ikkje alle typer.)og blodpølse.
  Når det gjelder blodpølsa i den butikken så anbefaler eg alle å se meget nøye på datostemplinga. Mange av pølsene går ut på dato allerede den 10ende, mens noen har dato langt ut i Mars.

  Coop Marked har også 10Krmarked, 20Kr og 30Kr. Pass opp for 750Gram Bjørn havregryn. Denne får man da billigere andre steder?

  Coop kjører også Medlemskupp for Januar; 1Kg Kjøttpølse,1.2Kg Fiskekaker, stor pakke Ostesnitzel, kjøttboller, alle for 30Kr pakka.
  (Mulig dette er fylkes/regionale tilbud?)

  Coop Extra Bygg i Molde(noen andre også?) selger vedbriketter for 19.90, noe som kan være kjekt for de som bomma på datosalget hos EuroPris på torsdag i forrige uke.
  (Da gikk de for 10Kr/pakka)

  SvarSlett