måndag 28. januar 2013

Vekas tilbod

av KR

* Joker
40% rabatt på alle fiskeprodukt frå Findus vil kunne romme nokre gode tilbod, til dømes klassikaren Kapteinens fylte til ein overkommeleg pris. Elles er vekas tikroning 1 kg spaghetti, som er ein OK pris.

* Coop Obs!
40% rabatt på normalt overprisa BigOne-pizza. 1 kg brunost for 70 kr trur me er ein bra pris. Kaffiservise til 100 kr (18 delar) er eit upåklageleg sparealternativ.

* Prix
Inga kundeavis denne veka. Me ventar på februardealen med spaning.

* Spar
Evergood 250g til 19,90 er kanskje billeg, men ein fekk den for 16,90 med prosentabatten til Joker førre veke. 50% rabatt på vaskepulver frå Omo, men framleis er FirstPrice eit konkurransedyktig alternativ. 

* Rimi
Held fram det nye året med tvilsame 3 for 2-tilbod, og trass i Rimi sine luretilbod går Ica-gruppen med tap i hundremillionarsklassen. Forbrukarane er kanskje smartare enn dei svensk Ica-toppane trur.

* Meny
Ingen særskilt gode tilbod denne veka. Grovbrød til 19,90 klarar me å bake sjølv til 1/5 av prisen.

* Ica
Kvart 5. brød er gratis, men kva hjelp det med dagens brødprisar? Kamerater! Ta til gatene!

* Bunnpris
Sokalla priskrakk på alle findusprodukt -20-55%.

* Europris
40% rabatt på gryter og kasseroller i supreme non-stick frå eleganten OBH Nordica. Her er det mogleg å gjera nokre kupp. 4 kg jasminris for 30 kr er kanskje dyrt i høve til dei interasjonale råvareprisane, men eit bra budsjettalternativ i Noreg. 

5 kommentarer:

 1. 4Kg Jasminris til 30 er absolutt et 'løp og kjøp' tilbud. (Har 'nok' ris for ei stund selv, så eg danner ikkje kø denne gangen)
  Kjøpte forresten ny riskoker på Clas Ohlson i går.
  En liten (0.6L = maks 1,5kopp ris) til nesten 300Kr.
  Dyrt, ja, men den passer mitt forbruk og det er en modell med 'trykkoker' design, så risen kokes raskere. (På den gamle med glasslokk så ble non-stick belegget ødelagt. Tydeligvis ikkje noen god ide å la den stå med ris i over natta... )

  Bunnpris(I M&R ihvertfall) selger 4Kg potet for 19.90

  Minner om Coop og månedens Medlemskupp på blant annet Ostesnitzel for 30Kr/Pakka. (8 snitzler i pakka = 4 måltider om man koker ris ved siden av)
  Bare ett par dager igjen å utnytte dette.
  Coop Bygg Extra (noen andre?) selger vedbriketter for 19.90, som er en grei pris for de som ikkje fik med seg Europris tilbudet på 15Kr.

  SvarSlett
 2. Kan man få fullkornsris billig?

  SvarSlett
 3. Det har eg ikkje sett, faktisk.
  Forsøk Asiamat forretninger. Om noen har slikt i fornuftige pakkninger så er det de.

  Fullkornsris = Ris hvor bare det ytterste skalt er fjernet(råris), og deretter behandlet for å redusere koketiden. Ikkje valig i de asiatiske miljøer hvor de bruker spisepinner da den ikkje kleber.
  Årsaken til at noen asiamat forretninger selger slikt likevel er at disse forretningene etter hvert har begynt å selge mye anna 'etnisk' mat.
  (Her i Molde selges det f.eks øst-eropeiske karameller og sjokolade. Noe eg tipper Polske arbeidere er glade for)

  SvarSlett
 4. Ser til stadighet at du omtaler Rimi's 3for2 tilbud som lureri. Kan du utype dette litt? På hvilken måte lurer de meg? Er det slik at de har satt opp prisene på varene i forkant?

  Hilsen ei som ikke liker å bli lurt.

  SvarSlett
 5. Da ble det innkjøp av kaffeservise til 100 kr hos Coop OBS. Et godt kjøp, kaffekoppene er i passe størrelse og hankene er store nok for mannfolkfingre.

  SvarSlett