måndag 13. mai 2013

Vekas tilbod

av KR

* Joker
No byrjar rømmegraut på boks å falle i pris, og vekas tikroning er 350g. Det er akseptabelt for den som ikkje likar å stå ved grytene midt i mai. Vidare er ferdig oppskåre spekeskinke 400g til 79,90 også bra pris for den som ikkje gidd stå ved skjærefjøla midt i mai.

* Spar
40% rabatt på sørlandsis.

* Rimi
"Norske Sommer Gleder" reklamerar Rimi, og held varer stempla med "opptil 50% rabatt". Grillpølser til 55 kr kg, kjøtkaker til 110 kr kg og spaghetti 43 kr kg er imidlertid milevis unna 50%. Me har åtvara Rimi før, og gjer det igjen. De kjem til å gå konkurs, kundande har allereie flykta - og de held fram lureriet.

* Ica
Heil, fersk laks til 39,90 kr kg er bra, særleg med dagens noteringar frå FishPool.

* Coop Xtra
Grillpølser frå Gilde til 33 kr kg frå pakningar á 1,8 kg.

* Coop Obs
Grillpølser frå Leiv Vidar til 28 kr kg frå pakningar á 1,45 kg. Norvegia til 54,90 er kanskje billeg, men me føretrekk å hamstre kvitost på 39,90 eller 49,90.

* Meny
Diverse varer nedprisa 30%, men veiledande pris framgår ikkje av reklamemateriellet. Me er følgeleg skeptiske av natur.

* Bunnpris
3 for prisen av 2 kva gjeld spesialpølser.

* Kiwi
Indrefilet av svin til 117 kr kg er bra. Grillpølser av kylling og kalkun til 24 kr kg.

Konklusjon: Det er pølsefest i norsk daglegvarehandel, til hyllest for sleske eidsvollmenn?

2 kommentarer:

  1. Liten presisering (men ikke noe forsvar) for Rimi-tilbudene på "opptil 50%": Det er 1% rabatt pr tilbud så hvis man kjøper 50(!) forskjellige "sommervarer" så blir det 50% på alt, muligens også 50stk av samme produkt. Håpløs kampanje, som vanlig fra Rimi.

    SvarSlett
  2. Det er selvsagt lett å finne eksempler på dårlige tilbud blandt 200 varer, men ignorerer man dem er det også mulig å gjøre et kjempekupp på Rimi med dette tilbudet. Jeg husker f.eks. at du syntes kremost til 10 kr var billig, og her kan man få den til 7,90. Svært mange av varene har helt vanlige priser og er så og si aldri på tilbud ellers. Problemet er å finne 50 man faktisk trenger. Jeg vurderer å tråle butikken for å lage en komplett liste over reellt gode priser på nyttige varer.

    SvarSlett