tysdag 4. juni 2013

Tilbod

av SR

Spar
Har denne veka 40% på pizza frå Big One samt alle typar tomatar.

Joker
Karbonadedeig til 34,90 er billegare enn normalt, men den trufaste lesar kjenner vår tilnærming til dette produktet. Ti-arane denne veka er kroneis og maiskolbar. Ikkje særleg bra tilbod med andre ord. Store plater frå stratos til 14,90 er derimot innanfor. Isbergsalat til 22,90 er derimot så drøyt at berre det gjer at me frårår folk å handla hjå Joker denne veka!

ICA Nær
Byr på karbonadedeig til 29,90, nokon billegare? Me nærmar oss ok kjøtdeigpris, som er 24,90. Elles får du denne veka blå druer til 14,90 for 500 gram, noko som er innanfor. For den som er gira på smootie, kan me tilrå 3 x 250 g bær (jordbær, bringebær, skogsbær, bjørnebær) til 45 kr.

ICA Supermarked
Har same bærtilbodet som ICA Nær. Du får òg 40% på pølser frå Gilde og prior. Frå onsdag til laurdag får du òg fersk aurefillet til 89,90 kr/kg og 2 kg pink lady-eple til 39,90. Norvegia til 69,90 kr/kg er ikkje så mykje å ropa hurra for, men her i huset var me lens, så slo til, men berre 1 kg.

Bunnpris
Har tre for to på spesialpølser, skyr og Friele-kaffi. Elles lite å melda om.

Coop Mega
Har 40% på diverse sjokolade frå Nidar og Freia. Vidare får du 30% på div. frosen sjømat frå Findus, samt Libresse-produkt.

Coop Obs!
Har denne veka 40% på all fersk frukt og bær, dyremat, samt 1,5 liter Pepsi og Pepsi Max. 3 x 10-pakningar med grillpølse til 59,90 er òg innanfor. For dei som er gira på drikkejogurt er det denne veka 25% på Biola og 30% YT.  Salami frå Grilstad får du denne veka 25% på. Elles er det ikkje noko å seia på tre deoderantar frå Nivea til 50 kr.

4 kommentarer:

  1. Ser nærbutikken min mangler her på bloggen. Matkroken er vel ica's nyeste utskudd, "nærbutikk" med varierende tilbud, noe bra noe mindre bra (f.eks stor cola til 10 kr denne uken, ikke at jeg drikker det, foretrekker gratis vann fra springen.) Men sånn jeg skjønner blir det flere butikker i denne kjeden etterhvert, så greit å få den med på oversikten etterhvert?

    SvarSlett
  2. 40% på Coop kaffe (for medlemmer).

    SvarSlett
  3. Var innom Bunnpris i går kveld, på vei hjem etter gratiskalas(avdelingssamling på Voss. 'Indoor skydiving' er forresten veldig morsomt om man ikkje må betale selv... )

    Det var 3 for 2 på diverse panneretter (Pytt-i-panne, Tikka masala, Thai ettelleranna osv)

    Men det viktigste var selvsagt at de ikkje hadde fått inn den vanlige torsdagskyllingen, og istedet tilbydde 2Kg Kløver frosne kyllinglår til 34Kr pakka. Dvs. 17Kr/Kg.
    Dette var på den lokale Bunnpris i Elnesvågen, men eg har tidligere sett samme tilbud i Eidsvågen også.

    SvarSlett
  4. Jeg digger denne bloggen! Veldig enkelt, oversiktlig og greit. Takk :D

    SvarSlett