måndag 24. juni 2013

Tilbod

av SR

Joker
Har denne veka Norvegia til 59,00 kr/kg, og takk og lov for det! Har vore skrapa for ost dei siste vekene. Elles lite å melda om.

Spar
Kjøtdeig frå Gilde til 24,90 kr er innanfor. Elles får du 40% på alle melonar, samt 3 for 2 på Crispo/Stratos.

Matkroken
Har denne veka 1,2 kg grillpølse frå Gilde til 38,90. Elles får du ei korg nektarinar til 14,90. Den siste er me litt usikker på. Minnast å ha sett korga nede i 10 kr. Du får òg 40% på ei rekkje kjeks, samt ulike pakkar med is til 19,90.

ICA Supermarked
Er 20 år, og feirar med stil. 50% på alle melonar og kjøtdeig til 20 kr! Her er det berre å hamstra! Kaffi frå Friele får du til 20 kr posen, samt 2 x Pringles-røyr til 20 kr.

Mega
Har denne veka 40% på div. Hatting-produkt samt Lambi-dopapir og div. frå Colgate. Det er òg 305 på hårprodukt frå Elvital.

Obs!
ALARM! Denne veka frå du Dolce Gusto Piccolo kaffimaskin (kapselmaskin) til 299! Elles får du 40% på div. is frå Diplom-is, salatar frå Delikat, Vaselin Intensive-produkt og spekemat frå Gilde. Vidare tilbyr dei 3 x karbonadedeig til 100 kr. 1,5 liter Farris/Bris til 7,90 er òg innanfor.

Bunnpris
Har 3 for 2 på ei rekkje sommarprodukt, samt sommarkotelettar til 29,90 kr/kg.

3 kommentarer:

  1. Hmm, spennende med Dolce Gusto Piccolo til 299! Noen tanker rundt hva det koster på sikt ift. vanlig kaffetrakter eller AeroPress?

    Kapslene ser ut til å koste 50 kroner for 16 stk, så ca. 3 kroner koppen. Ikke helt avskrekkende med tanke på hvor praktisk det er å bare trykke på en knapp.

    SvarSlett
  2. Ikkje glem at du må etterfylle vann på maskina(den tar vel omtrent 0,6 liter?), den må rengjøres...

    Og så er det de brukte kapslene, da... Blir mye søppel av slikt.
    Dersom man skal være miljøvennlig må man kildesortere dem.
    Kan ikkje bare hive dem i restavfallet.
    (Vel, man kan, men det vil etter hvert komme til å bli vektbasert renovasjonsavgifter mange steder. Mange steder har de allerede satt mirochipper på søppeldunkene... )

    SvarSlett
  3. av KR

    Kapselkaffien er god, den, men stordrikkarar bør velge vanleg traktekaffi. Det vert fort dyrt om ein skal drikke ein liter kapselkaffi i døgeret. Er ein stordrikkar tilrår eg heller at ein ventar på dei kvartalsvise Moccamastarane til 699-799.

    SvarSlett