måndag 10. juni 2013

Vekas tilbod

av KR

Joker
Kyllingfilet frå Prior 680g 59,90 er under veil. pris, men triggar ikkje firstpriceetande sparebloggarar. Lite å rope hurra for denne veka.

Spar
40% av rabatt på nygrilla kylling bør gje pris godt under vår grense på 29,90. Forutan om dette er det langt mellom godbitane.

Rimi
Me forstår oss framleis ikkje på konkurstruga Rimi. Dei må kanskje auke marginane, men endar opp med å skremme bort kundane med tilbod som kotelettar 1 kg 79,90, 1,5 l Solo 23,90 + pant, findusørret 136 kr kg og karbonandedeig 47,90 pr 400g. ...og då hjelp det knappast om du fyller handlekorga til den toppar og får prosentrabatt så det jyngar i hyllene.

Matkroken (ny!)
Har denne veka 400g svinekjøtdeig til klassikaren 10 kr! Eit kanontilbod. Matkroken har også andre tikronersvarer denne veka. Elles kan du velge tre pasta for 30 kr, og me tilrår og ta tre 1kg-pakkar.

Obs
Har denne veka 40% på sjampo/balsam frå Elvital, kutta salat og pizza frå Gandiosa. Elles er får du ein sekk med Lambi dopapir og tørkerull til 119 kr. Vidare er det 25% på div. leverpostei og smørost frå Philadelphia.

Ica Nær
Òg her er det 10-kronersmarknad med mellom anna 400 gram svinekjøtdeig! Mange gode 10-kronersklassikarar!

Ica Supermarked
Har òg 10-kronersmarknad, men ikkje svinekjøtdeig. Til gjengjeld får du kjøtdeig i lausvekt frå ferskvaredisken til 59,90 kr/kg. Det gir ein 400 gramspris på 24 kr, noko som er innanfor.

Mega
Har denne veka 40% på div. jogurt frå Tine, samt 30% på div. jus frå Coop og flytande vaskemiddel frå OMO.

Prix
Du får mellom anna 2 x Go morgen-jogurt til 15 kr, 2 x Stratos/Crispo for 40 kr, 2 x coop jus til 30 kr. Elles er vekas deal at du får med 400 gram storfekjøtdeig frå Gilde ved kjøp av ferdig riven ost frå Tine (32,90 kr). Ikkje feil!

6 kommentarer:

 1. Både ost og kjøttdeig...

  Regnerm ed at de fleste lager lasagna, og noen få går for Mousaka. Noen som har hjemmekomponerte oppskrifter som passer for disse ingrediensene?

  Lion's Share Makaroni panne...
  (Eg biter hodet av de som tror eg deler...)
  Stek kjøttdeig og bland in en stor løk(gjerne rødløk)
  Kok 250gram makaroni samtidig.
  Makaroni og kjøttdeig/løk blandes i ildfast form(du trenger ei litt større form, se f.eks Clas Ohlson)
  Et stort glass av Remas billigste pastasaus(under tiern) røres inn.
  Strø ost over.
  Stekes på 170 grader på nederste rille intil osten har smelta.

  Helt greit om løken er i 2 - 3cm lange strimler og ikkje finhakket. Restepølser, paprika osv. kan også blandes inn.
  Tomatskiver kan legges på toppen, om man har det.
  Blander man inn litt soyasaus setter det en liten spiss på smaken.

  Blir fort 3 - 4 store middagsporsjoner.
  ( 1 Porsjon = eg blir mett)

  SvarSlett
 2. Hei! Dere skriver stadig om dere "grense" på ting, har dere en veiledende liste over alle priser? Det hadde i alle fall vært superinteressant!

  SvarSlett
 3. Disse Ica Nær butikkene, hvor finnes de? Den ene etter den andre har jo blitt lagt ned eller erstattet med Rimi.

  SvarSlett
 4. Jeg valgte å ta sjansen på Rimis sommerkampanje. Jeg sjekket også prisen på varene jeg kjøpte mot tilsvarende varer i Rema 1000. Det viste seg at jeg endte opp med 43% besparelse i forhold til Rema 100 :) Det var særlig varer som karbonadedeig og ørretfile som dro opp rabatten. Vi var to stykker som dro sammen og fikk dermed maks uttelling på rabatten, 50% på alle sommerkampanjevarer.

  Men da jeg sammenlignet varene i Rema 1000 og Rimi er det tydelig at Rimi er ca 12% dyrere (på de varene jeg sjekket). Så om man ikke planlegger handleturen og går for full pott er det nok i de aller fleste tilfellene dyrere på Rimi :)

  SvarSlett
 5. Vil bare rapportere "juks" fra Bunnpris der de hadde et lokketilbud på 6 pk Krone-Is til 19,90. Det var avertert for uke 24-25 i postreklamen, men på nettreklamen har de tatt vekk dette tilbudet. Sikkert p.g.a at de hadde max 10 pakker i hver butikk. Der andre matbutikker har mye av tilbudsvarene har Bunnpris veldig lite.

  SvarSlett
 6. av KR

  A Lion: Med fire porsjonar her, ser det ut til at oppskrifta oppfyller vårt priskriterium; nemleg at middagen maks skal koste 10 kr. Denne vert å teste til veka.

  Anonym 15:35: Me vil i framtida vera betre på å spesifisere grensene. I tillegg kan du sjekke ut prisstatistikken me utarbeidde for to år sidan:

  http://spareblogg.blogspot.no/search/label/prisstatistikk

  Anonym 19:38: Det er framleis 30-40 ICA Nær her i landet, men dei fleste er no lokalisert i mindre samfunn.

  Anonym 15:31: Særs interessant rapport!

  Anonym 18:57: Takk for tipset. Denne typen juks ser ein også oftare og oftare hjå Joker. Det spekulerast i at tilbodsvarene vert utsolgt straks etter opningstid, eller at varene kjem seint ut i hyllene.

  SvarSlett