onsdag 19. mars 2014

Test: Kaviar - same shit, new wrapping

av KR

Det er sjeldan me let oss affisere av ny innpakning, men når FirstPrice kjem med ny innpakning vert det reine jolekvelden. Spanande! Er det noko nytt på gong? Ny innpakning? Det må då bety new shit? Nei, same wrapping...

Men prisen er av den same gode, kr 7,90 for heile 190g kaviar. Dette er av Noregs billegaste pålegg, og sjølvsagt fædrelandets billegaste kaviar.

Før var kaviar berre mahogni og lekre silkeputer, men i dag er kaviar 7,90 og havrelefse. Sparebloggen har testa kaviar som einaste pålegg i fleire månadar, og trass i at new wrapping har gått opp 6 kcal, går me godt for shiten! Me anar ikkje kvar dei har funne dei nye kaloriane, ihvertfall ikkje på vår bilring, men den er no der på varedeklareringa åkke som. Same prisen, fleire kaloriar, tyder derimot meir pengar spart. Du vert mettare, medan pungen aukar i storleik. Leve rognposen!

2 kommentarer:

 1. Fant et 'nytt' produkt i hyllene på REMA i dag...
  Stabburets Bayersk Kjøttpostei er tilbake!

  Sist gang eg fant dette i en butikk var i 2011, og det var tydeligvis et spesialtilfelle:
  http://spareblogg.blogspot.no/2011/08/vekas-tilbod_29.html


  Ja, til 32Kr for ei 6pakning er det ikkje billig, men du verden så mye nytelse du får.
  Nå kan eg nyte dette hver søndag!

  SvarSlett
 2. Coop har også sin billigkaviar og den er litt mildere i smaken enn First Price sin, samt at fargen er litt spenstigere. Prisen er nærmest identisk.

  SvarSlett