måndag 3. mars 2014

Vekas tilbod

av KR

* Joker
Fersk, surra svinesteik til kr 34,90 pr kg er ein sparebloggklassikar. Av dei billegaste middagane som let seg oppdrive. Skyr er vekas tikroning.

* Spar
Karbonadedeig 400g 29,90 er kanskje billegare enn normalt, men framleis eit dyrt alternativ til kjøtdeig. 25% rabatt på liberobleiar og nestleprodukt til alle Trumf-kundar. 40% rabatt på allereie billege frosne grønsaker!

* Prix
Dårleg tilbodsveke. 2 Bixit for 30 kr, 2 brødmix for 30 kr og kjøtdeig 400g 28 kr er luretilbod av beste merke. Dette er produkt me normalt ser til 10 og 20 kr i dei beste tilbodsavisene.

* Rimi
Ferske nakkekotelettar til 39,90 er då billeg middag, men me likar dei helst til 29,90.

* Obs
...og her kjem kjøtdeig av storfe 400g til 19,90. 40% rabatt på Jif-produkt, men pass på prisen i høve til eigne merkevarer. Surra skinkesteik 49,90 her, noko som er for dårleg i høve til Joker.

* Kiwi
Inga kundeavis denne veka heller.

* Ica
Stor tikronarsmarknad med kjende varer som 400g blodpølse, lungemos (undervurdert), 450g fiskegrateng, denjasalatar og så mykje meir. Dette i tillegg til 400g kjøtdeig av storfe til mediocre 22,90.

* Meny
250g Ali-kaffe til 12,90 er med dagens kaffiprisar eit bra tilbod. Slår også Coop Extra sitt tilbod 2
x 250g til 30.

* Europris
Samanleggbart tørkestativ med samla 18 m snor til 79,90 er ein god pris. Gjer bilen klar til våren med 40% rabatt på motorolje måndag-tysdag. Sparebloggen timar alltid sitt oljeskift i høve til europris sitt oljeprisslepp.

1 kommentar:

  1. Muligens regionalt tilbud hos Bunnpris...
    (Observert i Molde og omegn)
    18pk. egg for 30(29,ettellerann...)
    2 x Enghav fiskegrateng for 15Kr.
    Kansje ikkje verdens beste fiskegrateng, men serverer man den sammen med kokt potet og litt raspa gulrot, og kansje et stenk soyasaus over gratengen, så holder en slik grateng til 2 middager.

    Nå er det forresten på høy tid å finne frem frø og starte årets grønnsakshage innendørs.
    Selv går eg for små agurker og sølvløk(begge er utmerkede for sylting, så eg håper alle sparere har tatt vare på tomme syltetøy glass?) og muligens vanlige gule løk, om eg ikkje finner rødløk.
    Løk får man vanligvis kjøpt som små (ca 2cm diameter) som kan plantes ut i f.eks blomsterkasser og henges på verandarekkverk eller utenfor kjøkkenvinduet om man ikkje har hage...
    Gulerøtter er jo alltid populært, spesielt i store melk eler juice kartonger.
    Noen små tomatplanter kan gro i potte tilogmed innendørs, og jordbær kan vokse i potter som henger på veggen.

    SvarSlett