måndag 25. januar 2010

Ein dårleg start på veka

av SR

Spar: Aldri har vel namnet vore meir ironisk enn denne veka. Tidlegare har dei generelt dårlege tilboda blitt redda av kjøtdeig til 19,90 ein gong i mellom. Denne veka er prisen skrudd opp til 24,90, og det har til og med blitt slengt på eit "best pris"-merke. Sjølv etter Rema si prisjustering er fastprisen deira på kjøtdeig i snabb framleis billigare enn denne "tilbodsvara".

Er du av dei som vil leva ekstra sunt er det denne veka 40 % på alle varer frå Vita Hjertegod.

Joker: Det er gradiosaveke hjå Joker! Nasjonalretten frå Sunnmøre får du denne veka for 19,90.

Denne veka kan du òg få pærer av typen Conference til 9,90 kr/kg. Desse er ikkje ulike Keiserinnepærene, noko som gjer at dei fungerar godt som avføringsmiddel ved store inntak.

Jokerkuppet denne veka er likevel 6-pakk med store egg til 10 kroner. Dette er nesten tilsvarande prisen på 18 medium egg frå firstprice (27,90).

Mega: Har gått vekk frå 40% på saker og ting, og gått over til det mindre imponerande 25%. Denne veka er det snacks frå Kims.

Det som derimot er godt nytt frå Mega er Synnøve Finden sin kvitost til 49,90 kr/kg. Det skal bli vanskeleg å finna det billigare enn dette i år, sjølv om fjoråret baud på 39,90 ved eitt høve.

Skinkeboks på 325 g til 19,90 er heller ikkje feil!

Coop Extra: Denne matbutikken imponerar ikkje på mat, men lokkar denne veka med tre DVDar for 99 kr. Det går likevel ikkje fram kva filmar tilbodet gjeld, og Sparebloggen står slik ikkje ansvarlege viss det er NRK som smir seg på desperate foreldre med å landsera Drømmehagen på DVD.

Obs: 40 % på alle ferskvarer frå Prior (minus egg) er på ingen måte feil. Pass likevel opp for kyllingkjøtdeig som har fast låg(are) pris på hjå Rema.

Men alt er ikkje berre elende. Denne veka blei me merksame på at First Price har Penne (pastarøyr) til 6,90 kr/kg. Dette er godt nytt, og er eit bra utgangspunkt for pasta carbonara til 15 kr middagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar