søndag 3. januar 2010

Sjå framover!

av SR

Var du ein av dei som fnyste av sparebloggen før jul, og no sleikar dine økonomiske sår? Eller har du funne ut at kredittkort ikkje var så fantastisk som det kunne virke som i fyrste augekast? Fortvil ikkje, Sparebloggen har tenkt å sjå deg i nåde likevel.

For mange kjem innkjøp av julegåver som julekvelden kjem på kjeringa. Driv du litt med kjøpmannsblogg på fritida veit du sjølvsagt å utnytta deg av dette. Det betyr at dei som er ute i siste liten blir flådd, noko som sjølvsagt er til pass for dei. Det er difor lett å tenkja at det heldigvis er eit heilt år til neste gong, men det er ei sanning med visse modifikasjonar. Det er no det må kjøpast julegåver, for det er no det er nyttårssal! Butikkane kastar prosentar etter deg som ein tyrkisk skinnselgar, så her må ein berre smi så lengje jarnet er varmt.

- Cubus lokkar med 50-70 %
- Elkjøp og Expert har lurt nok sistelitenhandlarar i desember til å no feira det med å skru ned prisen mykje og mangt.
- Til og med Sparkjøp har 70% på sine varer.

Dette er berre eit lite utval. Det er stort sett alle butikkar som sel unna no, for så å ta inn att tilnærma identiske varer til dobbel pris om eit halvt års tid. Men tenk ikkje berre på julegåver, skal garderoben fornyast er dette tidspunktet. Hugs likevel: ikkje mist grepet! Ikkje kjøp meir enn du faktisk treng, ein boxer har til dømes minst to sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar