onsdag 27. januar 2010

Horoskop for spararar del I

av SR

Steinbukken
Det byggjer seg opp til intrigar og maktspel i samband med jobben eller karrieren, men ikkje la det gå utover økonomien. No bør du vita kva du vil, og kva din makspris er.

Motto: Ver deg bevisst.

Vannmannen
Det kan skje ein av to muligheiter i samband med kjærleikslivet ditt denne veka. Anten blir nøydd til å kjøpa noko du ikkje burde, eller så kjem du og din kjære partnar til å semjast om sparing. Her kan det liggja ei konflikt i lufta. Ha det litt i bakhovudet før du bestemmer deg for kva du vil gjera.

Motto: Alt eller intet.

Fiskane
I jobben eller det du held på med til dagen kan det oppstå diskusjoner. Skal de gå for det billige, eller det det dyre men litt fancy. Har du ei overorda stilling, vil du merka tumultane på avdelinga, men hugs: tenk med lommeboka! Det kan bli vanskeleg i lengda om ikkje du røskar opp i økonomisk ukultur, i verste fall kan det gå på ditt velvære laus.

Motto: Behold hovudet kaldt.

Veren
Søkjer du tilboda, finn du dei hjå dine vener, kjende eller arbeidskollegaar. Det er aldri flaut å invitera seg sjølv på middag. Skal du delta på eit kurs eller et seminar, kan du rekna med du kan snika unna både såpe og mat under buffeten. Men du bør vita kva du gjer. Eit dårleg forsøk på snylting kan få større konsekvensar enn du anar.

Motto: Bruk dømmekrafta, og start i det små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar