onsdag 3. mars 2010

Billig fyll

av SR

Me i Sparebloggen har som vårt mantra at sparinga ikkje skal gå utover helse, levestandard eller det sosiale livet. I dag skal me fokusera på det sosiale livet.

Ser me vekk i frå at det sjølvsagt går an å ha det moro sober, så er det ikkje til å leggja skjul på at alkohol framleis er ein viktig del av festar flest. Her skal du få nokre tips om korleis du ikkje treng blakka deg for å gå på ein snurr.

- Me har fått tips frå ein ivrig lesar om sida http://www.billigfyll.com/. Desse drevne spararane har snudd om på Vinmonopolet sin søketeneste, og gjer at ein får treff utifrå kor mykje alkohol ein får per krone. Dette er godt arbeid, frå gode spararar!

- Du kan laga vin, øl og sider sjølv. Dette er både spanande, billig og interessant. Dette er vel utprøvd, og me kjem attende med bryggespezial i løpet av våren!

- Ein gamal, og tidlegare omtala, klassikar er å arrangera festen sjølv. Det er alltid nokon som har med for mykje, men ver obs på å ikkje be for mange andre sparar. Bloggarane har sjølve opplevd at folk tek med seg uoppdrukke heimatt... Klarar du i tillegg å halda festen frå tanken om å reisa til byen og ei tredobling av prisane, er det duka for ein økonomisk vellukka fest!

- Har du ikkje hatt moglegheit til å bryggja eller skaffa deg billeg/gratis drikke, eventuelt berre har råd til nokre få einingar? Hopp over middagen. Det er mykje mat i godt øl, og den verkar raskare på tom mage. Har du i tillegg vore ein tur i blodbussen og tappa ein halvliter (der òg!) er skal det ikkje mykje til!

OBS! Som tidlegare sagt tek Sparebloggen òg omsyn til helsa, så styr unna polske trailarsjåførar med billege dunkar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar