måndag 1. mars 2010

Ny veke

av SR

Spar
Har denne veka grilla kylling til 29,90 stk. Ein bra pris om du har dårleg tid. Elles vil me tilrå sparebloggen sin nye favoritt: 2 kg frosne kyllingfiletar til ca. 120 kr totalt. Betre pris for eit betre produkt, så slepp du i tillegg alt griset med å dela kyllingen.

Lokkar denne veka òg med Ali (han som kurerar gruff) til 9,90. Slår likevel ikkje Cirkel-kaffien.

Beste tilbodet denne veka er likevel poteter til 5,90 kg i 5kg-sekk. Kan seia det slik at underteikna kjenner seg lurt etter å ha betalt 8,50 kr/kg for 4kg-sekk hjå Rimi-tjuvraddane sist veke...

Mega
Har 40% på pålegg og spekemat frå Gilde. Skinkesteik (rett nok med bein) til 29,90 kr/kg er heller ikkje til å grina av.

Mykje tydar på at Mega har innført fastpris på 14,90 for nesten 200 g leverpostei (vanleg og bacon) frå Mills. Det er i sofall utruleg, og slår den slitne dansken til Rema.

Elles vil me på det strekaste åtvara mot å kjøpa snackgulerot til 9,90 for 150 gram. Dette er same prisen som for ein kilo med first price!

Joker
To kg first price-appelsiner til 9,90 er på alle måtar korrekt. No ventar me berre på firepakningane med kvikk lunch, så er turen klar. Elles er det lite å skriva heim om.

Rimi
Prøvar og prøvar, men får som vanleg ikkje det til. Ikkje best på noko. Einaste måtte vera sjokoladeplatene frå Nidar til 16,90, men dei er ikkje ein gong 200 gram. Lureri opp ned og i mente, som vanleg.

Obs!
Har teknisk feil med annonsa si denne veka.

Ica Maxi
Stor 10-kronesmarknad, men sjå opp for lureprisar!

Ica
Nidars favoritter til 29,90 er absolutt korrekt, men kjenn godt etter kor tung den er. Vekta varierar frå 230 g til 450 g.

Elles: Rapportane frå vår mann i byggebransjen seier at ein no får toalett inkludert sete på Obs! Bygg for 575 kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar