måndag 15. mars 2010

Tilbod veke 11

av SR

Spar
Slår stort opp om si nye "tilbodsvare" kjøtdeig til 24,90. Me minnar berre om frosen kjøtdeig til fast pris langt under dette, ma. har Kiwi 450 g til 21,90. Elles er det 40% på tex mex-produkt, men hugs å samanlikn med first price sine lefser ol. Elles kan Sparbloggen gå god for 1,2 kg med tacokrydder på noko som liknar mest ein mjølkekartong kjøpt på Svinesund for 100,-.

Joker
Stiller nok ein gong med Ali til 9,90. Ikkje lengje mellom kvar gong dette tilbodet står på tapetet, men det slår likevel ikkje Cirkel til fast pris. Elles lite å skriva heim om.

Mega
Diskar opp med 40% på alt av frosen fisk og skaldyr frå Findus. Er det nokon du skal fina deg inn på, og First Price sine mariekjeks ikkje er tilstrekkeleg, er det denne veka 40% på café cookies hjå Mega.

Obs
Har denne veka nakkekotelettar til 29,90 kr/kg. Her ligg det an til fine middagar til ein fin pris!

Rimi
Har denne veka appelsiner til 8,90 kr/kg. Dette er fin pris, ser ein vekk frå om ein kjøper firstprice sine nett. Pass likevel på å kjenna godt etter om dei er mjuke, og ikkje ver flau for å forsyna deg av kassa under. Lammelår til 59,90 kr/kg er òg er absolutt kurrant pris, det same er 4 kvikk lunch til 14,90. Denne veka imponerar Rimi, men det skal litt til for å gjera godt for alle dei dårlege tilboda så langt dette året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar