måndag 14. februar 2011

Vekas tilbod

av KR

* Joker
Nakkekotelettar til 29,90 pr kg er eit rimeleg bra tilbod, som bør kunne gje middagar til under 10 kr pr person. Må steikast på svak varme for å unngå å verte tørre, alternativt kokast dei i saus nokre timar. Mørare kan det ikkje verta på ein mandag. Elles er det labert med tilbod, og me let oss til dømes ikkje freiste nemneverdig av poteter til 10 kr kg.

* Spar
40% rabatt på alle grandisar og BigOne. Eit tilbod er eit tilbod, men spararar veit det fins både billegare og betre middagar enn dette! Elles er det tynt mellom tilboda, merkar me prisstigninga?

* Rimi
Om du vil ha dyr innpakning og ordinære svinepølser tek du med deg "Kollengrillen" til Gilde denne veka til 45 kr kg. Omlag 50% dyrare enn FirstPrice sine ordinære og smaklause svinepølser, men for å vera Gilde er det ikkje altfor gale. Pizza Originale 15,90 kr stk, ein billeg og liten middag. Skinkesteik utan bein og med skalk til 38,90 kr kg er ein klassikar som denne veka er prissett omlag midt i fatet.

* Kiwi
Som så mange andre denne veka førar Kiwi karbonadekaker frå Gilde til 39,90 pr 800 g. Eit høveleg bra tilbod, men me såg det til 29,90 hjå Joker i fjor! Go'helg-tilbodet er kalkunfilet til 104 kr kg, ikkje nett billeg med omsyn til kiloprisen på heil kalkun (19,90).

* Bunnpris
Sokalla priskrakk på gryterettar for n-te veke på rad.

* Obs
Tikronarsmarknad der me vil trekke fram 0,5 liter Tine Yoghurt, Tine Kremost, Banos (skrella av svenskar), denjasalatar og ikkje minst klassikaren Findus fiskegrateng 450 g for berre 10 kr! Med nokre poteter kan du lett mette to personar for 12 kr samla.

* Mega
40% rabatt på allereie stivt prisa supper og gryter frå Toro burde kunne by på overkommelege prisar.

* Ica
Svinekotelettar til 34,90 kr kg hjå Ica Supermarked, me klarar oss med nakkekotelettane som nemnt over. Ica Maxi køyrer for øvrig det same nakketilbodet. 40% rabatt på fiskegrateng er ikkje godt nok, når denne går for 10 kr hjå Obs.

Konklusjon: Vekas tilbod er Findus fiskegrateng 450 g for 10 kr. Eit fantastisk tilbod.

2 kommentarer:

  1. Var innom REMA idag for å handle tunfisk i olje(7.90 / boks.) og Pondus. (Må vel abbonnere snart. Billigere i lengda.)

    Der fant eg 'Radolf Pasta Quick al formaggio', dvs. pasta i ostesaus, til 9.50
    Det påstås å være 2 porsjoner i en slik pose, og om man tilsetter ett par never med pastaskruer eller lign. så stemmer det nok også.

    SvarSlett
  2. 'Radolf Pasta Quick al formaggio',Er en klar favoritt!
    Smaker godt også:-)

    SvarSlett