måndag 28. februar 2011

Vekas tilbod

av KR

* Joker
Svinekotelettar til 29,90 pr kg er billeg kjøt, og kan tilrådast om ein ikkje alt har frysaren full. Det same gjeld kvitosten til Synnøve for 49,90 - etterkvart ein klassikar! Den inneheld D-vitamin i følge etiketten, og med det kan ein helse farvel til den engelske sjuka etter nokre osteskiver. Elles lite å hente av gode tilbod.

* Spar
Kylling på storleik med høns 29,90 pr stk, gjev med litt FirstPrice-ris, grønsaker og kraft ein særs billeg middag - som kan vare heile veka med litt kløkt. Elles har me sansen for lammelåret til 89,90 pr kg sjølv om det er frysevare på denne tida av året.

* Rimi
Kokefaste poteter til under 5 kr/kg er tåleleg bra om du ikkje finn FirstPrice sine til under 4 kr/kg. Elles var det lovleg tynt hjå Rimi denne veka.

* Kiwi
Surra svinesteik (ZzzZzzz) til 39,90 pr kg har etterkvart vorte ein sparebloggklassikar, sjølv om me har sett den tikronaren billegare. Ein seier det går an å mette 5000 med ei slik steik, og den går me god for så lenge du ikkje bevegar deg "ner'i låndi".

* Obs!
Coop-kaffien går med 40% rabatt denne veka. Bananar til 8,90 pr kg er årsbeste. Og 400g bordsmør frå Soft flora til 12,90 er rekordbilleg. Det er ikkje ofte me kan tilrå bordsmør på tilbod, så dette var verkeleg kjærkome. Slike tilbod varmar eit sparehjarta. Det varmar godt. Og då treng ein ikkje Björn Borg-boxarar til 99 kr stk. Takke meg til Sputnik-truse.

* Mega
Aj aj aj! Det er VM-fest hjå Mega denne veka, men kvar har dei gjort av tilboda?

* Bunnpris
Nei, no må dei gje seg med dette grytekrakket. FFS!

* Ica
Stor tikronarsmart denne veka både hjå Maxi og Supermarked. Her kan ein boltre seg i alt stort sett, bort i frå polvarer. Tilrådast!

* Rema 1000
Berre faste...og so bortetter.

Konklusjon: Ein steikje bra vekestart, seier dei som har greie på det.

2 kommentarer:

  1. Det eneste eg fant som er verdt en omvei på ICA Maxi sitt 10Kr marked er Wasa sanwicher, til 2 for 10. Mye anna er dyrere enn 'normalt'
    (Havregryn får man for 9.90 på Bunnpris, billigmerke riskaker koster gjerne rundt 8Kr hos alle andre... )
    Brooklyn tepakker(20 poser) til 10Kr betyr 50øre/pose, noe som jo er litt billigere enn vanlige Lipton poser, men handler man på Europris eller Nille får man 100pakninger for 25.
    (Eg handlet noen 10Kr pakker, for variasjonen.)
    På Europris fant eg 12pakning med micropopcorn for 45Kr. Det er jo livsnødvendig vare, og bør jo holde en måned eller tre...
    De har også 'kopper' som rommer 4dl...
    (40Kr, sparer seg inn ganske raskt når noen 'byr på' kaffe eller noe... ;-)
    De har også et utvalg frø, for de som virkelig vil spare. Tålelig rimelig, også.
    (Ett par sukkererter f.eks i ei potte i stuevinduet ikkje bare frisker opp, men en gang imellom får man ertebelger man kan legge i matpakka. Eller en 'plukksalat'? Brødskive, et salatblad og på toppen en skive med fiskepudding. f.eks litt av den 700Grams pølsa fra REMA til 16Kr. På plukksalat kan man ta enkeltblader uten at planten dør. Alltid fersk salat! )

    SvarSlett
  2. Liten oppdatering...
    Fant litt mer på ICA i dag.
    300grams pizza - 10Kr.
    Tunfisk i olje - 2 for 10.-
    Nora Tomatbønner - 2 for 10.-
    (Nå koster ikkje de billigste tomatbønnene mer enn 5.90 til vanlig, men siden dette er et 'varemerke' produkt er det kansje bedre?)
    Blodpølse - 10.- om du klarer å finne noen fortsatt...

    SvarSlett