måndag 23. mai 2011

Tilbod

av SR

Spar
650 gram ferske kyllingfiletar til 69,90 er ikkje spesielt bra, uansett kva Spar måtte påstå. 22,90 kr for 400 gram kjøtdeig er derimot greitt viss du treng fersk kjøtdeig. Utover det er det berre ein haug oppskrifter og dårlege prisar Spar byr på denne veka.

Joker
Har denne veka svinekotelettar til 29,90 kr/kg og Norvegia til 59,90 kr/kg. Bra, men det blir betre. Reker til 19,90 kr/kg kan òg tilrådast.

Rimi
Har denne veka frosne sommarkotelettar til 27,90 kr/kg. Blå druer til 19,90 kr for 500 gram er greitt, og 6 sandwich til 29,90 er ein fin pris. Blir nok ein tur innom Rimi denne veka. 500 gram kyllingpølser til 17,90 er òg bra, særleg for dei som alltid endar opp med å kasta dei to siste pølsene i 600-gramspakken

Mega
Denne veka får du Norvegia til 49,90 kr/kg. Her er det berre å rekna på datoen og rydda plass i kjøleskapet. Utover det er det 40% på ei rekkje produkt frå Findus, samt fersk flintsteik til 49,90 kr/kg. Er du glad i noko litt meir ekstravagant enn dei vanlege grillpølsene når du grillar, kan me tilrå 3 for 69-tilbodet. Men ver obs på luretidboda. 4 x 1,5 liter coopjus til 50 kr er heller ikkje verst.

Obs
Denne veka får du 8 x 1,5 liter coopjus til 80 kr. Då går det an! Du får òg Synnøve sin brunost (800 gram) til 39,90, og er ikkje first price-såpa bra nok til deg, får du fire lanoprodukt til 50 kr. òg her får du sommarkotelettar til 27,90 kr/kg. Det er òg 40% på potetgull, snacks og nøter frå Kims denne veka.

ICA Maxi
Har denne veka ikkje kundeavis, men ber oss vera vakne i regionsavisene. Spørs om me kostar på oss det.

ICA Supermarked
Fersk makrell til 39,90 kr/kg er greitt, men me tilrår heller å finna ein lokal sildestim, og kasta ut sluken der.

4 kommentarer:

  1. Var innom ICA Maxi i Molde...
    Mye bortkasta tid. Noen 2 for 1 tilbud(bogskinke er vel det beste) fortsatt. Det skulle være noen 200grams plater sjokolade(melkesjokolade og nøttesjokolade) på 2 for 1 også, men eg såg ingenting til de i butikken.

    Fjordland har et 'tilbud' på noen av sine retter. Kjøp varen til full pris, gå deretter inn på fjordland sine sider og fyll ut et kravskjema. Send deretter inn original kassalapp fra butikken sammen med kravskjema. Kun ttt produkt per husholdning, og maks krav 65Kr inkludert porto. Og de krever massevis av personlige opplysninger + kontonr. i IBAN format. (Kva f!? IBAN trenger man vel bare bry seg med om det gjelder overføring over landegrenser?)
    Mye jobb, og ikkje så forferdelig mye tilbake for det. I tillegg risikerer man å bli plaga med kundeundersøkelser, eposter med 'tilbudstips' osv.

    Is...
    Kjøpte ei eske med 10 Pinup for 24.80 på Mega.
    (Tror det var det beløpet. Mulig det er et medlemstilbud... men god is... ;-)

    Lurer på om Norvegia tåler å fryses...

    Anthony_Lion

    SvarSlett
  2. Lite PS; Lite sild igjen utenfor kysten nå. Ihvertfall som kan nås uten for store kostnader. Men makrellen dukker nok opp en av de første dagene, om det bare blir litt varmere i vannet...

    Noen som har gode oppskrifter for ting man kan gjøre med makrell?
    (Både sild og makrell er 'feit' fisk. Kan man gjøre det samme med makrellen som man gjør med sild når man lager sursild? )

    SvarSlett
  3. av KR

    Eg har tidlegare fryst kvitost, også Norvegia, med stort hell. Den må imidlertid tinast opp att i kjøleskapet for å ikkje verte sprø, men einkvar sparar har allereie tillagt seg den vanen.

    Det bør ikkje vera noko i vegen for å lage 'surmakrell'. Ein skulle tru det kunne lagast på same oppskrifta som sursild.

    SvarSlett
  4. Kjapt sparetips...
    impecta.se selger nå ut masse frø med 30% avslag.
    Det er kansje 'for sent' for de som bor helt sør i landet å begynne å så nå, men de av oss som har drivhus eller på anna vis dyrker innendørs kan gjøre et kupp.
    (Se f.eks windowfarms.org )
    Annet tips...
    Eg har rundt 2 dusin løkplanter som spirer og gror i verandakasser... Løk kan fryses om du skreller den og skjærer den opp i skiver.
    Også nyttig for de av oss som kjøper 1Kg nett av løk(fordi de er billigst, selvsagt) og opplever at noen går klar før man rekker å spise opp alle.
    Har man kjempestor fryser kan man selvsagt kjøpe inn 'litt større mengder' når de er på sitt billigste og fryse ned.
    Noen løktyper kan syltes hele, f.eks sølvløk.
    Har ett par 4L firkanta 'tapetlimbøtter' eg har sådd sølvløk i, og vil teste senere i år.

    Anthony_Lion

    SvarSlett