tysdag 29. mai 2012

Tilbod

av SR

Spar
Denne veka stiller Spar med kjenningane heilgrilla kylling til 29,90, samt synnøve finden sin kvitost til 59,90 kr/kg. Elles lite å melda om.

Joker
Har strimla svinekjøt til 49,90 kr/kg denne veka! Elles er ti-aren denne veka 1,5 liter farris samt heil ananas.

Mega
Denne veka får du 40% på ei stor mengde tørkepapir og dopapir. Vidare får du Biola til 21 kr. Det er òg 30% på diverse posar frå Nidar, samt svineflatbiff til 89,90 kr/kg (me tilrår heller kotelettar).

Meny
Stiller med sine "faste knallkjøp". Ikkje noko som får meg til å detta av stolen, men heilt på det jamne.

Rema
Byr som vanleg på produkta til kapitalist-Craig. Ikkje alt som imponerar like mykje prismessig, men sommarkotelettar til 29,90 kr/kg er ikkje feil. Elles er Rema på trenden til Rimi med 3 for 2. Mellom anna på diverse pakkar med is. Elles er det vert å merkja seg at ein kan få kjøpt 50 kubikks scooter til 8490 på rema denne veka(!).

ICA Nær
Flintsteik til 49,90 kr/kg er heilt på det jamne. Tilrår elles ei boks blå druer til 19,90.

ICA Supermarked
Byr denne veka på heil fersk laks til 39,90 kr/kg. Pass som vanleg opp for kor gamal han eigentleg er. Indrefilet av svin og steinbitfilet til 99 kr/kg er heller ikkje feil.

ICA Maxi
Har tysdag og onsdag nykverna kjøtdeig (utan salt og vatn) til 59,90 kr/kg, dette er bra! Vidare får du fersk makrell til 39,90 kr/kg og 40% på diverse pizza frå Dr. Ötker. Det er òg her kvantumsrabattar på ei rekkje varer, mellom anna frosne bær og frukt, dopapir med meir.

Obs!
Har denne veka ei rekkje varer til 10 kroner. Mellom anna smørostar frå Tine, div. frå Arla, ulike typar leverpostei, kjeks, sausar og flattbrød. Koss porta pro headset får du til 199 (hugs å ta vare på kvitteringa - livstidsgaranti!).

Rimi
Har òg denne veka 3 for 2 på ei rekkje varer. Prøvde ut Choritzo-grillpølsa i helga. Den var bra, og ikkje minst billegare enn "eitt hakk over"-pølsene til både Rema og Coop.

2 kommentarer:

 1. Takk for tipset om hvitost på tilbud. Slikt kommer en tobarnsmor godt i hende.
  Skrev litt om det på bloggen min: http://gjeldsfri.wordpress.com/2012/06/01/hvitost-pa-tilbud-og-ukens-utgifter/

  Vennlig hilsen Vinga

  SvarSlett
 2. av SR

  Kjekt å vera til inspirasjon.

  SvarSlett