måndag 21. mai 2012

Vekas tilbod

av KR

Fyrst av alt må me beklage den milde siestaen som har innteke Sparebloggen i det siste, me kjem sterkt attende seinare denne veka.

* Joker
Dei briskar seg denne veka, og byr på kyllingfilet til 88 kr kg. Me er imidlertid vanskelege å imponere når det kjem til fjøyrkre, men Joker er her nær ved å matche FirstPrice sitt beste kyllingtilbod (dei frosne i 2 kg pk til rundt 120 kr) - så er du i beit er det lov å plukke med seg nokre få filetar frå Joker denne veka. Flintsteika høyrer sumaren til, og sumaren er som kjend godt i gong i daglegvaren. 49,90 kr kg for marinert flintsteik er så billeg som det er mogleg å få ho, ihvertfall etter historiske prisar å rekne.

* Spar
250g  Evergood til 19,90 pr stk er då billegare enn veiledande, men framleis dyr kaffi. Gapet ned til konkurrerande lågprismerker er imidlertid lågare enn på lenge med dette tilbodet.

* Ica
Maxi-kjeda er under avvikling, og me ventar spent på opphøyrssalet. Reknar med det kan dukke opp eindel gode, lokale tilbod framover etterkvart som gamle merker skal bytast ut. Denne veka derimot er ikkje svinekottisane kome lågare enn 29,90 pr kg, billeg for den med tom frys rett nok.
Supermarked-kjeda sel Friele til 19,90 pr 250g, om det står mellom kaffi frå Ica og Spar denne veka - går me for Spar grunna rabatt mot veiledande.

* Obs
Epler, pærer og bananar til 10 kr kg tilrådast som vanleg her på Sparebloggen, men pass på; det er nok med fem i veka. Elles byrjar me å merke at spesialvarene til grillsesongen har mykje å gå på i pris -- nedover. Det er då ikkje nok å lage ei amerikanskinspirert reklame, og tru ein kan ta seg marginar på både 200 og 300%.

* Prix
Månadens tilbod med spekemat og rømmegraut står framleis ved lag, sjølv om 17. mai er passert. Me kjøper då ikkje slikt til fullpris etter 17. mai. Forvent priskrakk på rømmegraut framover!

* Meny
Kyllingkjøtdeig 400g til 19,90 er då billeg middag nok for Sparebloggen, men av personlege preferansar styrar ein klar av både kyllingkjøtdeig og svinekjøtdeig.

* Rema
Grillkongen Craig er attende i manesjen, og som vanleg tek han seg godt betalt.

* Mega
40% rabatt på assortert Gilde og Findus, stort sett hhv pølser og ferdigmiddagar. 30% rabatt på 500g Tine yoghurt er tåleleg bra, men me minnar om at dette er ein 10-kronarsklassikar på dei fleste 10-kronarsmartar. Elles byrjar me å verte småkvalme av dyre grillvarer, har du ei bøtte?

3 kommentarer:

 1. Hvorfor styrer du klar for kyllingkjøttdeig og svinekjøttdeig? :) flott blogg, som jeg liker å titte innom :)

  SvarSlett
 2. Hvorfor styrer du klar for kyllingkjøttdeig og svinekjøttdeig? :) flott blogg, som jeg liker å titte innom :)

  SvarSlett
 3. av KR

  Takk for det. Prisen er det som nemnt ingenting å utsetja på, men eg finn både kyllingkjøtdeiga og svinekjøtdeiga for vassen - noko som kjem klårt til syne ved steiking.

  SvarSlett