måndag 27. august 2012

Vekas tilbod

av KR

* Joker
Reklamerar for 40% rabatt på frossenpizza frå Stabburet, men som me veit er det likevel billegare og betre å bake sjølv. Det same må vel seiast om jubileumsbrødet til Joker som kostar 15 kr stk, bak heller sjølv og få 4 til prisen av 1. Vekas tikroning er 220g italiensk salat. Nei og nei, Joker, FirstPrice sin er då 400g og kostar 9,90. Skandaleveke for Joker!

* Spar
40% på alle frosne papprodukt frå Findus, men framleis dyrare enn FirstPrice. Ikkje noko å rope høgt om dette, Spar. Det einaste me under tvil kan gå med på er at prisen på "Kapteinens fylte"-serien no ihvertfall liknar mindre på grisen.

* Obs
1 kg Norvegia til 59,90 byrjar diverre å verte veiledande tilbodspris. Den knallharde sparar held ut, og ventar på dei sjeldne 49,90-tilboda. Elles er bananar til 8,90 kr kg bra, og burde vega opp for evt kjøp av 2 chipsposar frå Kims til 30 kr. Obs prisar også ned Santa Maria-produkt med 40%, når kjøpte nokon sist tacoprodukt til fullpris?

* Mega
Holy mother of pork! Svineprisane byrjar å stupe, som seg hør og bør på denne sida av sumaren. Skinkesteik med bein går no til 39,90, noko som gjev ein særs billeg middag, men me trur prisane skal ytterlegare ned utover hausten! 40% rabatt på diverse ferdigmat frå Fjordland, "kupp" kallar Mega det - fjas kallar Sparebloggen det.

* Ica
Slår stort opp at dei spanderar kvart 5. brød, og det bør dei jaggu gjera òg når brøda kostar 29,90 pr stk. Bak sjølv. Fårikålkjøtet byrjar å trekke til hyllene, men 39,90 er då framleis stivt sjølv for ferskt kjøt.

* Bunnpris
Me høyrer frå Molde at sinnabloggar Linnea Myhre har byrja å jobbe på Bunnpris att, og det likar me særs godt - her luktar det gjesteinnlegg på Sparebloggen etter ein lang og hard arbeidsdag! Denne veka er det imidlertid lite å smile av på Bunnpris. Bananar for 9,90 kr kg er rett nok billeg - men ikkje i landstoppen denne veka.

* Rimi
17,90 for diverse sjokoladeplater som brått har  vorte 30-50g lettare iløpet av sumaren. Snedig måte å auke prisen på! Sjå opp for fleire skitne triks frå produsentleddet i takt med oppkjøp og mindre konkurranse. Elles er tilbodsveka fattig på Rimi, BigOne til 39,90 er då dyrare enn ein heimelaga bakeformpizza.

1 kommentar:

  1. I Moldeområdet har Bunnpris et 2 for 50Kr tilbud på 600grams panneretter.
    Ett par av disse er pastaretter('Penne'type pasta), og om man husker tilbake til ifjor(?) så hadde Bunnpris i ei periode store tilbud på pasta. (Regner med at alle hamstret? Pasta holder seg lenge...)
    Nåvel. Koker man opp ett par never med billig 'Penne'(eller skruer) og blander sammen med en pose pannerett så holder den faktisk til to porsjoner...
    Middagsprisen kommer da opp i 15 - 20Kr, alt ettersom hvor mye man betalte for pastaen, og det er da ikkje for ille, spesielt for noe som smaker litt ekstra. ;-)

    Kikka innom frokosthyllene på Bunnpris...
    Wasa Husmann storpakke koster rundt 19Kr der...
    (11 - 12.90 i de fleste andre kjeder.
    1Kg billig muesli ble tidligere bytta ut med Kløver 1Kg blanding, og koster nå 17Kr, mot tidliger 11 - 12Kr.
    *Sukk*
    Takk og pris at Prix ligger rett over veien...

    REMA (mulig M&R spesifikt?) har 5Kg potet for 29.90, dv. 5.98/Kg.
    Mulig eg koker ball senere i uka...

    SvarSlett