onsdag 3. april 2013

Alarm!

av KR

Grunna 2. påskedag var det inga "Vekas tilbod"-spalte, men etter ein handletur i dag ser eg det er behov for ein kvitostalarm. Joker sel 480g til 19,90, dvs 41,46 kr kg for Synnøve sin kvitost! Det er alarm på vegne av vanvittig mange! Alarm!

Akkurat tilbod som dette gjer underteikna skeptisk til å kaste seg på dei mange 59,90-tilboda på kvitost. Bunke opp til godt under 50-lappen!

Sparebloggen er attende med sine faste spalter neste veke.

1 kommentar:

  1. Produkttest: Casco LiquiSole.
    Fant dette produktet på Clas Ohlson. Pris 99Kr for en tube.
    Produktet er en slags saktetørkende gummilim.
    (Krever to døgn i varmt, fuktig klima for full herding)
    Eg har brukt LiquiSole til å reparere sålen på en M77 marsjstøvel.(Sålen hadde en sprekk som gikk tvers over)
    Foreløpig erfaring er at man må legge på limet lagvis, gjerne med 10 - 12 timer imellom hver påføring. Å 'lesse på' for å fylle en stor sprekk er bare bortkasta lim. Den vil sakte sige inn i skoen/støvelen.
    Limte sålen i påska, og har brukt M77ene på tirsdag/onsdag(ca 1.5time utendørs bruk på tirsdag, noe mindre på onsdag) og foreløpig ser det ut som om reparasjonen holder.
    99Kr kan høres dyrt ut, men med tanke på at ett par M77 koster 1200++ og kansje har en levetid på 5 år, som nå kan forlenges med ett år, så er tuben raskt innspart.
    Tuben inneholder nok til flere reparasjoner(har reparert sålene på ett par mokkasiner også) så her er det gode innsparingsmuligheter.

    SvarSlett