måndag 29. april 2013

Tilbod

av SR

Spar
Har denne veka 400 g karbonadedeig til 34,90 (sjå Joker!), 3 for 2 på store sjokoladeplater frå Freia, og 40% på blå og grøne steinfrie druer i boks. Asparges til 29,90 kr er billegare enn vanleg, men sjå Kiwi.

Kiwi
Har endeleg forstått at det ikkje berre nyttar med "faste lave priser", og det ser ut til at me denne sommaren kan nyta godt av både asparges og 2 x avokado til 19,91.

Joker
Byr denne veka på 400 g storfekjøtdeig frå Gilde til 22,90, medium store tacolefser frå Old el Paso til 10 kr og -40% på div. frosne grønsaker frå Eldorado.

Rimi
Markerar slepp av nye varer med "kjøp den nye, og få med den gamle"-tilbod. Dette inneber i praksis tilnærma 50% av, noko som absolutt er innanfor.

Mega
Har denne veka 30% på ei rekkje brunosttypar. Vidare får du 40% på div. jus frå Coop, farris og bris til 9,90 og heil grilla kylling til 29,90.

ICA Nær
Har blå steinfrie druer i korg, samt grillpølser frå Gilde og Prior til 19,90. Isbergsalat til 8,90 er òg bra.

ICA Supermarked
Slår av 40% på alle produkt frå Maarud. Elles er aure til 89 kr/kg innanfor. Me er usikre på listeprisen på raudspette, men noko seier oss at 59,90 kr/kg er særs bra. Elles synast det klart at aspargesprisane er på veg ned, her får du ein bunt til 24,90. Torsdag til laurdag får du elles 40% på alt frå Synnøve Finden (kvitost, brunost, prim, smør, etc.).

3 kommentarer:

  1. Rimi har også 6x Go Morgen-yohurt til 40 kr, som er billigere enn det har vært på lenge.

    SvarSlett
  2. Bunnpris har 3 for 2 på brødblandinger

    SvarSlett
  3. Stoppa på Bunnpris i Eidsvåg for å få meg noe å spise på vei hjem etter en lang dag, og der la eg merke til en plakat som var teipa fast på en frysedisk...
    De hadde ikkje fått inn de vanlige ferdig marinerte kyllinglåra som de selger for 34.- hver torsdag, så istedet selger de 2Kg poser Kløver frosne kyllingår til samme pris! 2Kg for 34Kr! = 17Kr/Kg...
    Heldigvis visste eg at eg hadde plass i frysern(alltid ha rom for spesialtilbud.), og eg hadde også med meg en termopose.(gammel LIDL pose. Slikt bør man alltid ha liggende i bilen)

    Det var i Eidsvåg, men det skader ikkje å sjekke om det samme gjelder på andre Bunnpris i regionen...

    SvarSlett