måndag 22. april 2013

Tilbod

av SR

Joker
Ein kjepphest for både spararar og kokkar er at det ikkje berre er fileten som er etande på kyllingen, men òg mellom anna låra. Denne veka får du 960 gram ferdiggrilla lår til 39,90, noko som er innanfor. Elles kan me tilrå Findus fiskegrateng og brokkolibunt til 10 kr kvar.

Spar
Har denne veka 40% på alle kutta salatar og ei rekkje originale, Grandiosa og Big One-pizza. Viss du er av typen som ikkje lagar sausen din sjølv, kan me tilrå 3 for 2 på ei rekkje Toro-sausar. 2 x 1 litersflasker med jus frå Cevita til 49 kr er òg innanfor for den kvalitetsmedvitne. 

Rimi
Det er under ein månad til 17. mai, og på Rimi får du denne veka 520 g wienerpølse frå Gilde til 19,90. Vidare er det 3 for 2 på div 1,5-litersbrus frå Coca-Cola, Pizza Originale og peppe's-produkt, samt 30% på ei rekkje andre produkt. Vidare kan me tilrå brokkoli til 10 kr. 

ICA Nær
Byr denne veka på 500 g blå druer i korg til 19,90, og grillpølse frå Gilde og Prior til 19,90. Vidare er det 3 for 2 på salatar frå Delikat. Isbergsalat til 8,90 er òg bra, men står seg diverre dårleg. 

ICA Supermarked
Diskar opp med 40% på all fersk raud fisk. I dette ligg mellom anna ishavsrøye, som sjeldan er å finna under listepris. Elles er det 30% på div. ferdigrettar frå Findus, samt tex-mex frå Old el Paso og salatar frå Delikat, og brokkoli til 9,90.

Bunnpris
Held fram med sitt priskrakk på reingjeringsprodukt. Vidare er det 30% på alle fiskeprodukt frå Kløver, og tre for to på smørost frå Tine og potetgull frå Maarud.

Mega
Denne veka er det 40% på alle typar kaffi frå Coop, kutta salatar samt Lambi toalettpapir. Det er òg 30% på div. produkt frå Hatting, div. Fjordland, Müsli, Ovnsbakt leverpostei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar