måndag 14. desember 2009

Denne veka

av SR

Spar
Påstår denne veka å ha "best pris" på familieribbe. Mykje mogleg det er den billigaste familieribba, men det har nok med at det ikkje er nokon andre som kallar ribba for akkurat det. 39,90 er ikkje noko å skryta av.

Det er klart blåmåndagen har kome til Spar etter kjøtdeig til 19,90 sist veke, men 29,90 for twist er ikkje så gale. Klementinar frå First Price til 7,90 er heller ikkje til å grina av.

Joker
Har denne veka surra fersk svinesteik frå Gilde til 39,90. Det er ikkje feil for den som likar slikt, og kokar du den sjølv er det pengar å spara i høve til om Gilde skal gjera det for deg. Stiller òg med Twist til 29,90, slik som Spar.

Mega
40 % på diverse juice. Her må me likvel åtvara mot syreskader på tennene. Ikkje dropp vatn og mjølk for juice fordi det er billig. Det blir dyrt i lengda.


Det er ikkje særleg å skryta av når det kjem til tilbod denne veka. Det er likevel på det reine at det nærmar seg jul og julemat. Har du framleis ikkje gjort innkjøp er det coop extra som har det billigaste pinnekjøtet, Rimi som har den billigaste svineribba, samt poteter. Bur du derimot i harryland kan me tilrå ein tur over grensa http://www.svenskepriser.no/ og http://www.systembolaget.se/ på det varmaste! Men ber obs og hugs å rekne på reisekostnadar!

Elles er det verdt å merkja seg at det no er billige skjorte og slips-pakkar hjå Dressmann. Med 99 kr er det fullt på høgde med det beste frå utlandet, og ei ypparleg jolegåve!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar