tysdag 25. mai 2010

Tilboda veke 21

av SR

Spar
Var sjølv innom dørene på denne butikken i dag, men snudde i døra då mjølka var 10% høgare enn på Rema. Denne veka slår Spar stort opp røykte kjøtpølse frå Gilde til 33 kr/kg. Dyrare enn Nordfjord sine hjå Rema. Elles diskar Spar opp med 40% på store sjokoladeplater frå Nidar og 30% på kakemiksar frå Toro for den late/sjanselause bakar.

Joker
Sørlandsis til 17,90 er eit kjend fenomen. Det same er store Nidar-plater til 16,90. Bananar til 10 kr/kg er heller ikkje feil. Men ikkje noko til å detta av krakken av frå Joker denne veka altså.

Mega
For den som er kresen på kva ein puttar i røvi har Mega denne veka 40% på alt dopapir som ikkje er av deira privat-label. Har Pizza Orginale og Ristorante til 19,90 for dei som blir mette av slikt. Elles ikkje noko å skriva heim om.

ICA Maxi
Har denne veka stort 10 kr-marknad. Me åtvarar som vanleg likevel mot luretilbod. To avokadoar eller mangoar til 10 kr fell så abslolutt ikkje inn under den kategorien, vertfall så lengje det ikkje er av same kvalitet som det Rimi kunne by på for to veke sidan.

Rimi
Hadde me vore Rimi, hadde me lete vera å bruka pengar på reklame. Ein kan nytta så mykje pengar ein berre vil på marknadsføring, men 1,5 kg poteter til 24,90 vil aldri bli billeg. Styr unna lommene til Rimi-Hagen eller kven det no er som sit bak kassa!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar