måndag 5. juli 2010

Tilbod veke 27

av SR

Spar
Ein gamal, men framleis like skuffande kjenning frå Spar denne veka. 24,90 for 400 gram kjøtdeig eller kylligkjøtdeig er ei hån mtp. alt det billege ein får i frysedisken. Flintsteik til 49,90 kan likevel tilrådast for dei som treng variasjon frå sommarkotelettane til 27,90, men marinering gjerast framleis billegast sjølv.

Joker
16,90 for to liter Sørlandsis er ikkje feil for den som likar slikt. Joker stiller denne veka òg med heilgrilla kylling til 29,90, noko som òg kan tilrådast. 1,5 liter Pepsi Max til 10 kr + pant er bra for den som er medviten på merkjevare.

Mega
40% på alt av tex-mex. Her er det med andre ord moglegheit for å sikra seg meksiansk middag for ein billeg penge ei god stund framover. Ver likevel medviten på at billegmerka har mykje bra på marknaden! Lokkar òg med fløteis, men må sjå seg slegne av Joker. Er du coop-medlem får du 1,5 liter Bris til 6,90 + pant, noko som er verdt å hamstra for.

Obs
Lokkar med 4 x 1,5 liter Sprite, Lemon, Fanta og Urge til 30 kroner, noko som er bra. Vidare får me denne veka 2 x 1,12 kg kyllinglår til 100 kr. Trekk me frå vekta frå beina blir det omlag same pris som for 2 kg first price-kyllingbryst, så valet er ditt.

Bunnpris
3 x 1,5 liter Bris eller Farris til 19 kr + pant er bra, det same er marinert laks til 79 kr/kg!

Rimi
Har nådd eit nytt lågmål. Ikkje berre er dei totalt blotta for tilbod, men tilbodsbladet deira består denne veka av ulike varer, der berre halvparten har pris. Dette luktar det av. Boikott neste?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar