måndag 12. juli 2010

Vekas tilbod

av KR

* Joker
Gildepølser til 33 kr kg er fair, men framleis femkroningen under FirstPrice. Vannmelon til 6,90 pr kg er bra, og ihvertfall billegare enn anna vatn i daglegvarehandelen! Om du framleis ikkje er lei kotelettar sel dei Gilde sine til 39,90 pr kg, også dette vesentleg over FirstPrice sine tilsvarande.

* Spar
Heilgrilla og nygrilla kylling til 29,90 pr stk er ikkje gale når kyllingen er på størrelse med ei høns! Skinkeboks til 17,90 kr stk indikerar at spamprisane er på veg oppover att. Spar prøvar å fine seg inn hjå sjømatelskarane denne veka, men å tilby frosne reker til 19,90 pr kg og frosne kamskjell til 89,90 pr kg imponerar ingen. Krabbeklo til 139 kr kg synast også lite apetittvekkande... Om du då ikkje er på danskebåten, drita full på ein buffet.

* Mega
Tilbyr denne veka marinert flintsteik til 39,90, og har med andre ord har dårleg sal i kjøtdisken så langt denne mnd. Coop-kaffi 250 g til 9,90, framleis ei krone eller to dyrare enn Cirkel. Potetprisane stupar til 9,90 pr kg, me ventar likevel til hausten og 3,90 frå FirstPrice.

* Obs!
5 grandisar for 100 kr kan tilrådast dersom alternativet er dyrare kjappmat. At prisen på pork bellies er stigande har me registrert, og denne veka slår Coop til med svindelen "Sommerskinke" som i realiteten er noko så enkelt som ei surra skinkesteik til 119 kr kg! Pjuk og pjuk me lengtar attende til førjulsvintaren sine 34,90 pr kg! Det ligg då i korta at me heller ikkje kan gå god for ytrefilet av svin til 149 pr kg, her forventar me nærare 50% rabatt. Coop avsluttar tilbodsveka med å by på 40% rabatt på blåbær med slagordet "5 om dagen!". Det kan ein neppe klage på.

* Rimi
Har denne veka fått handleliste frå tidlegare eigar, Stein-Erik Hagen. Den rommar for det meste pølser, og det til 105 og 129 kr kg. Me styrar unna! Det same gjeld den frosne auren til horrible 134 kr kg. Kva då med kylling til 163 kr kg, eller karbonader til 193 kr kg? Me får lyst til å banne når farse kostar meir enn entrecôten i same butikk! Etter denne sørgelege førestillinga kjøper me med oss tørkerull frå Euroshopper til 20 øre meteren.

Dette er ikkje godt nok!

4 kommentarer:

  1. sjekket www.tilbudsweb.no ? kan finne gode tilbudstips der

    SvarSlett
  2. Rema 1000 da? De reklamerer vel denne uka med indrefilet av svin til 150 kr / kg.

    SvarSlett
  3. hehe, er vel fast lav pris det

    SvarSlett
  4. hehe..det er ikke bare jeg som teller kroner, ser jeg :) Er så uheldig å ha en ICA-Nær som nærbutikk, og der er det så dyrt at man kan gå konk (unntatt enkelte tilbud da,- de går an). Så jeg rusler en kilometer eller to og fordeler handlingen mellom andre butikker også alt etter hva jeg skal kjøpe. Når ICA skal ha 19,90 for isbergsalat mens Rema skal ha 10 kr..de er samme størrelse, de salathodene...

    SvarSlett