måndag 4. oktober 2010

Tilboda denne veka

av SR

Spar
Norvegia til 59,90 kr/kg har etterkvart blitt eit godt tilbod. Det er bittert for oss å måtte gjera det, men me tilrår altså no ost til 59,90 kr/kg, då tida for 49,90 om ikkje er over, så vertfall er særs sjeldan.

For den urbane kan me tilrå Smoothie på 40%, men ver obs på at det no er mykje billeg frukt og bær på marknaden, som gjer at det nok eg både billegare og betre å laga den sjølv.

Poteter til 19,90 for 1,5 kg er å bli pissa på, særleg for ein bloggar som har hatt helga i potetåkeren, og teke med meg poteter for eit halvt år framover - gratis!

Joker
400 g kjøtdeig (kylling eller storfe) til 22,90 er etande, og klart betre enn 24,90 som me har sett tidlegare. Treng du fersk kjøtdeig for å dela opp i mindre porsonar, kan me tilrå dette! Viss porsonering ikkje er like viktig, tilrår me det frysedisken har å tilby. Store Nidar-plater til 17,90 er heller ikkje å forakta, for den som likar slikt.

Bunnpris
Nedsette prisar på fisk frå Findus, men ver merksam på at det er opp til 40%, ikkje flat rabatt på 40%.

Fersk La Vita Pizza til 19,90 er særs bra, pris og smak sett saman.

Rimi
Har kjøtdeig på tilbod, men det er 24,90 for pakken, noko som altså er høgare enn på Joker. Pizza Riostorante til 19,90 er brillefint! Store sjokoladeplater frå Freia til 16,90 er veldig bra, og eit klart prov på at 40%-aren hjå Spar for nokre veker sidan var svindel.

Mega
40% på undertøy frå Pierre Robert er bra for dei av oss som ikkje er nøgd med det Sparkjøp har å by på.

Obs
Er du hard på på karbonadedeiga får du tre pakkar for 100 kr. Vidare får du fem Pizza Capriociosa frå Coop til 50 kr. Vidare står framleis tilbodet om ti pakkar fiskepinnar for 100 kr ved lag. Til dessert kan me tilrå grøne druer til 9,90 kr/kg, eller for helga Minde sine utvalde på 40% tilbod.

ICA Maxi
Har i skrivande stund tekniske problem, men ryktet skal ha det til 40% på ei rekkje varer, medrekna jogurt.

NB! På veg ut frå min snartur innom Kiwi i dag såg eg i augekroken noko som likna på ein 500g-pakke med fersk storfekjøtdeig frå First Price. Dette lovar bra, men prisen er altså framleis uklart kvar i lende prisen ligg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar