måndag 6. juni 2011

Tilbod veke 23

av SR

Spar
Denne veka er det sokalla fryseshow frå Findus. 40% på alle Findus sine fiskeprodukt. Du kan òg få heil melon til 9,90 kr/kg, samt isbergsalat til 9,90 kr pr. hovud.

Joker
Sommarkotelettar frå Gilde til 29,90 kr/kg er greitt, men me har sett billegare. Står valet mellom 2 liter sørlandsis til 19,90 og ispinnar, tilrår me to-litaren. 10-aren denne veka er vannmelon, pr/kg sjølvsagt.

Rimi
Startar veka med å pissa på oss forbrukarane. For å kjøpa sommarkotelettar og "filetkotelettar" til 116,33 kr/kg må ein vera både full og dum. 1,2 kg grillpølser til 36,60 kr er derimot bra, det same er laksefiletar til 72,80 kr/kg. Vekas hit er tydeleg vannmelon, òg Rema tek 9,90 kr/kg. Anar me ein framtidig priskrig? Du får òg Lollipop og Pin Up til 24,50 for ein tipakning.

Bunnpris
Ikkje så mykje å skriva heim om, utover dei faste dagstilboda. Biola med smak til 25,50 er billegare enn vanleg, men det er på ingen måte grunn til å bytta ut den nøkkelholsmerka mjøka frå Kiwi.

ICA Nær
Det er uvisst kva ein "Grillrakett" består av, men mykje tilseier at det er svinekjøt. Sett i lys av at den er marinert er 99 kr/kg ein fin pris.

ICA Maxi
Inga kundeavis, men det ryktast om "Gigantisk 10-kronersmarknad".

ICA Supermarked
Måndag og tysdag får du makrell til 39,90 kr/kg. Utover det er det lita å melda om.

Coop Obs!
Byr denne veka på norvegia til 59,90 kr/kg, for dei som ikkje fekk hamstra til 49,90 for nokre veker sidan er dette tilrådeleg. Elles må karbonadedeig til 29,90 kr/kg vera rekord, men som me tidlegare har vore inne på er det ikkje verdt pengane i høve til vanleg kjøtdeig. Treng du nye sandalar tilrår me deg å ta turen til Obs, der du får sandalar frå Timberland til 299 kr. Du får òg 40% på ei rekkje varer: mellom anna Fun light-saft, ketchup frå Idun, jejeje heimelaga frå Gradiosa og sjokoladeposar frå Minde. Er du coop-medlem får du i tilleg sekspakk med kroneis til 29,90 (19,90 på Rema), Bris til 6,90 for 1,5 liter og 40% på kaffi frå coop.

Mega
Fersk grillribbe til 69,90 kr/kg er bra for sorten, men du kan få meir kjøt pr. krone andre stadar. 40%-aren denne veka er pølser frå Gilde. Utover det KAN du gjera nokre kupp på 3 for 69. Sett deg godt inn i dei opphavlege prisane, og kjøp det dyraste.


Ymse
Me kan denne veka få hjelp til sparinga! Det blir mogleg bankstreik, noko som gjer det vanskelegare å bruka pengar. Takk til fagforeiningane!

Elles skal eg denne veka nytta meg av Fjordland sitt introduksjonstilbod på fire nye rettar. Du kan kjøpa ein, og få att pengane om du fyller ut eit skjema, og sender kvittering i posten. Det er berre éin pr. husstand, men her er det mogleg å vera kreativ. Studentar har minst to. Adresser gjerne til arbeidsplassen, studiestaden og liknande i tillegg til hytta, hybelen og heimen.

1 kommentar:

  1. Fjordland 'tilbudet' har et maks beløp på 65Kr, inkludert portoen for å sende inn kravet. Når du regner ihop porto, konvolutt(om du ikkje bretter kravskjemaet og taper det) og utskrifta.
    Så man må stse på de aller billigste rettene om man ikkje skal tape noe. Og når man da også må regne med å bli plaga med reklame eller spørreundersøkelser etterpå kan det diskuteres om det er verdt det...

    Grillpølser koster 9.70 /500gram(19.40) på Prix. Sommerkotelettene deres er 27.90.-

    Var innom ICA Maxi for å sjekke markedet.
    De har blodpølse til 10Kr, som jo er godkjent, men ellers så eg ikkje noe å juble for.
    (Fant 600gram Findus 'oppdag verden' panneretter for 10Kr, og de blir jo greit to måltider om man spiser ett par brødskiver ved siden av. Spiser man bare panneretten må man ty til hele posen for å få et skikkelig måltid)
    I Molde er det også veldig uklart om en vare er til 10Kr eller 2-for-10, og når dt da også er iblandet andre 'tilbudsvarer' i 10Kr markedet er det tydelig laget for å lure.
    Forsøkte å sjekke f.eks Euroshopper tunfisk i Olje ed å se i de vanlige hyllene, men ble bare forvirra. (Mange av varene korresponderte ikkje med prislapene på hyllekanten.)
    De selger Lipton iste(pulver, blandes ut til 1L ferdig drikke) til 10Kr, men normal pris på steder vi heller handler er gjerne lavere enn dette. (Om man syns slike blandinger smaker litt kjedelig kan man tilsette 1dl brus... Jummy! Dtte gjelder spesiellt de sukkerfrie 3pakningene som selges flere steder. De trenger virkelig noe ekstra)

    Ser denne uka som en sjanse til å rydde i frysern... Skal forsøke å unngå andre innkjøp enn melk senere i uka.

    Anthony_Lion

    SvarSlett