måndag 12. november 2012

Vekas tilbod

av KR

* Joker
40% rabatt på alle pizza frå Stabburet, men hugs det er billegare å lage pizza heime enn på Stranda. Elles er det magert i tilbodshyllene til Joker denne veka.

* Spar
40% rabatt på fryseprodukt frå Findus. Svineknoke til 39,90 pr kg er kanskje billeg i høve til veiledande pris, men i relasjon til at svinesteika går for same prisen nærast kvar veke er det hinsides all forstand. Familieribba framleis 29,90 pr kg, tynnribba har me ikkje sett so langt.

* Obs
Svinesteik av bog til 39,90 kr kg, gjev særs rimelege middagar. Bananar til 8,90 kr kg er ein fin desert. Kjøtdeig 400g til 24,90 er ei direkte hån, når me nyleg har hamstra kjøtdeig til 10 kr pk. 25% på denjasalatar er ikkje godt nok, når dei same er fast innventar på 10-kronarsmarknadar landet rundt. Edameren er komen i handelen, men 79,90 for 850g er ei skam. Me oppfordrar desse mjølkemonopolistane om å heller subsidiere edameren enn eksportjarlsbergen når oppunder juletida.

Obs har denne veka førebudd seg på vintaren, og sel ei rekke omnar til rekordlåge prisar. Ein 2000w konvektoromn kostar berre 149 kr, du får ein 2000w vifteomn til 129 kr og ein 700w oljeomn til 199 kr. Me veit mange vert skeptiske når dei ser slike prisar på elektriske omnar, men dei er alle nemko-merka og godkjend av regjeringa. Gjør ret, frygt intet. Kjøp din omn på Obs!

* Prix
November-dealen: Kjøper du 500g Dolmio-saus til 19,90 får du med 400g kjøtdeig av svin. Dette er eit tilbod som er på høgde med både FirstPrice-saus og kjøtdeiga me såg på 10-kronarsmarknaden. Normalt sett seier me oss nøgde med kjøtdeig til 19,90, og her får du altså med ein prima pastasaus til same prisen! Fersk tynnribbe til 49,90 er derimot ikkje så bra, så me ventar med spaning på desember-dealen. Sølv-vinnaren frå i fjor, Henriettes røykte pinnekjøt, går denne veka til 169 kr kg.

* Ica
Framleis 10-kronarsmarknad på Ica. Kronekaffi 250g til 10 kr er bra, særleg med dei gallopperande kaffiprisane siste året. 40% rabatt på Sørlandschips.

* Mega
Går Bunnpris i næringa og innførar "dagskupp". Måndag er det 40% rabatt på juice og nektar. Tysdag er det 40% rabatt reingjeringsmiddel frå Lilleborg, men her er FirstPrice likevel overlegne i pris. Onsdag 40% på coopkaffi 250g, men ta heller turen innom Ica for kaffi denne veka. Torsdag og laurdag 40% rabatt på pølser og pizza, medan ein på fredag køyrer ei sunnare linje med 40% rabatt på frukt og bær. Me er ikkje imponerte, aller minst av manglande oppgitt pris. Her vert det ingen megatur denne veka heller.

* Bunnpris
20-40% rabatt på reingjeringsmiddel. I tillegg stiller dei med ein "Jif Mopp Startpakke" til sokalla "Ren galskap"-pris, noko som viser seg å bety 75% rabatt. Sjølv vaskar me golv med klut og langkost.

* Rimi
Har framleis diverse 3 for 2-tilbod til ein utgongspris som ikkje imponerar nokon.

* Europris (ny!)
Denne veka tek me inn Europris, til ære for somme av våre lesarar. Den som føretrekk ferdigutblanda spylevæske, og er så dumme at dei eig bil, kan denne veka kjøpe 3 x 4l spylevæske til 50 kr. Ein høveleg bra pris for ei vare som varierar sterkt i pris. Også her får ein kjøpt billege omnar denne veka, mellom anna 2000w vifteomn til 99,99 kr.

1 kommentar:

  1. Vil bare minne om at oljefylte ovner kan sprekke. Olja utvider seg når den blir varm og presser på metallet, og etter nok av/på sykluser kan dette føre til tretthetsbrud.
    Slike ovner bør derfor aldri stå uten tilsyn...

    Spylevæska er pent prisa, ja. Men eg anbefaler at man også har ei flaske med konsentrat liggende. Den tåler mye lavere temperaturer, og kan brukes til å 'toppe' kuldebeskyttelsen om det blir veldig kaldt(ferdig spylervæske blir ofte 'gromsete' eller fryser helt ved -18)

    Om sommern derimot, er tabletter mye rimeligere:
    http://biltema.no/no/Bil---MC/Bilreservedeler/Viskerutstyr/Vindusviskere/Viskerblad/Sommerspylevaske-tablett-36889/

    Noen som fikk med seg 10Kr tilbudet på cider på Europis i forrige uke? Godsaker. ;-)

    SvarSlett