måndag 3. januar 2011

Årets fyrste tilbod

av KR

Ah, no er dei er her - og året byrjar godt!

* Joker
Tikronarsmarknad med Findus fiskegrateng (450g), Fiskemannen fiskekaker (400g), Gilde blodpølse (400g), diverse kjekspakkar og grovbakst også 10 kr.

* Spar
Tikronarsmart her òg. Me forstår det ikkje, trur det knapt. Kyllinglår 10 kr pr kg, 22 kr pr pose av 2,2 kg! Det er ingen skrivefeil har me fått stadfesta. Elles omlag som Joker.

* Kiwi
Go'helg-tilbod frå fredag, ytrefilet av svin 93 kr/kg. "Så där".

* Rema
Ei kundeavis blotta for tilbod, men spekka med dyre matoppskrifter.

* Bunnpris
Ingen særskilt gode tilbod, men mindre du gjer som Stein Erik Hagen og har to grandisar i frysen til ei kvar tid. I tilfelle må du ut med 2 x 19,90.

* Mega
Picnic skinkeboks 19,90 (325g) 1,5 l juice 9,90, epler, bananar og appelsiner til 9,90 pr kg.

* Rimi
Farris 1,5 l er akseptabelt til 7,90. Elles styrar me klar "kampanjetilbodet" der findusgratengen går til doble prisen i høve til Joker og Spar denne veka. Norvegia til 59,90 kr/kg er derimot akseptabelt, men innbyr ikkje heilt til storhamstring (tilråding 49,90 pr kg).

* Obs
40% på fisk frå Findus, men me tilrår no gratengen til 10 kr som synt over. 900g kjøtpølse frå Gilde til 29,90 er derimot bra, men pass på kolesterolen! Ytrefilet av svin til 139 styrar me klar, er du hungrig så gå for Go'helg hjå Kiwi.

Konklusjon: Året byrjar bra med høgdepunkt som findusgrateng og blodpølse til 10 kr, som tilsvarar ein rabatt i høve til veil på 70%! Kyllinglår til 10 kr kg er vidare eksepsjonelt billeg. Middagar til 5 kr stk teiknar ikkje i retning av matpriskrise, som annonsert i Akersgt for få veker sidan.

Pay yourself first!

1 kommentar:

  1. Blir nok å stikke innom Mega for litt skinke, ja.
    Skal ikkje nevne hvilken bunnpris eg såg 2Kg Kerrs Pink for 4.90 siden det sikkert er et lokalt lokketilbud.

    sitter og koser meg med matpakka.
    Stor termos med te og hjemmebakt potetbrød med julesylte.
    siden eg bruker oppsjærsmaskin og skjærer tynt(1.5mm omtrent) varer en rund julesylte(900gram, 79Kr/Kg) 'ganske lenge'. Og når eg har to av dem i frysen.... varer de enda lengre.
    (Oppskjærsmaskiner er definitivt en investering som vil betale for seg selv om man er glad i kjøttpålegg)

    Modern kjøpte en tynnribbe før jul(ikkje REMA-ribba), fjerna beina og svoren, rulla den sammen og kokte sylte av den. Ble ganske god den også.

    Ser at Julemarsipan nå begynner å komme til halv pris i butikkene.
    Men en 500gram pakke med marsipan(se i bakeartikler hylla) på REMA er fortsatt under 15Kr, og varer mye lengre...
    Snart kommer nøttene på tilbud også, og da skader det ikkje å handle litt.
    (Lagres tørt og gjerne svalt og mørkt.)
    Nøtter har lang holdbarhet.
    (Skåla på salongbordet mitt er fyllt av nøtter fra forrige julesalg... Smaker godt. )

    SvarSlett