måndag 15. august 2011

Tilbod veke 33

av SR

Spar
Tradisjon tru på desse tider av året er det 10-kronersmarknad på Spar. Ikkje alt er like bra, men suppe, fiskegrateng, leverpostei og ulike typar kjeks er gode tilbod. Styr unna det som normalt ligg på tilsvarande pris - havregryn, go'morgen jogurt ol. - det er ikkje noko poeng å hamstra her. Faktisk frå du havregryn hjå rema til under 9 kr.

Joker
Har denne veka 40% på oppskore kjøtpålegg og posteiar. I tillegg er det 40% på 200-gramsplatene med sjokolade frå Freia. I tillegg får du 30% på munnhygiene frå Colgate. Her minnar me likevel om at både first price og landlord har tannkrem til under fem kroner.

10-aren denne veka er Hamarpålegg, betre kjend som HaPå

Rimi
Den billege osten er attende i hyllene. 730 g Norvegia til 39,90 gir ein kilopris på 54,66, noko som er bra. Sjølv har eg allereie vore på Rimi og teke med meg seks pakkar til mi hushaldning. Osten går ut i slutten av oktober, så her er det berre å sikra seg. Sjølv vurderar eg ei runde til.

Elles får du appelsiner til 9.90 kr/kg. Ut over desse to tilboda vil me tilrå å ta handelen ein annan stad. Kjøtdeig på "tilbod" til 33,20 for 400 gram er jo til å bli flau av.

Bunnpris
Har framleis dagstilboda sine. Desse er:
Måndagar: 4x100 gram laks til 29 kr.
Tysdagar: 840 gram røykt kjøtpølse til 19 kr.
Onsdagar: 300 gram strimla svinekjøt til 19 kr.
Torsdagar: 750 gram kyllinglår til 29 kr.
Fredagar: 400 gram kjøtdeig til 19 kr.

Denne veka får du òg Norvegia til 59,90 kr/kg, noko som er bra, men ikkje like bra som hjå Rimi.

ICA Maxi
I tillegg til 10-kronersmarknad, får du denne veka same tilbodet på Norvegia som på Rimi - 39,90 kr for 730 gram.

ICA Stormarked
Òg her er det 10-kronersmarknad denne veka.

ICA Nær
Butikk nummer tre som har 730 gram Norvegia for 39,90 kr! Fersk kjøtdeig til 24,90 for 400 gram er greitt, men me tilrår heller å ta turen innom Bunnpris på fredag, eller å kjøpa frosen kjøtdeig.

Mega
Har denne veka 40% på skiva ost frå Synnøve og Tine. Dette er likevel sinnsjukt dyrt. Norvegia, som du får til under 55 kr/kg i ei rekkje butikkar denne veka, kostar omlag 85 kr/kg etter rabatten!

Du kan få 800 gram kjøtkaker til 39,90, noko som er heilt ok.

Obs
Har du blitt urban i løpet av ferien, kan me tilrå 3x iskaffi frå Starbucks til 30 kr. Elles er 3x pizza originale for 60 kr heller ikkje feil. Er du hard på kvikk lunsjen kan me tilrå 4 x 6-pack med kvikk lunsj (!) til 100 kr. Elles er det òg her ei rekkje varer på 10-kronersmarknad.


Elles
Denne veka er det studiestart for mange av våre lesarar. I den samanhengen vil me tilrå å styra unna øl frå dei dyre bryggeria. Ein gylden regel er at du vertfall ikkje skal betala meir enn 40 kr/literen. Men her er det mogleg å komma ned på vertfall 35 kr/literen. For vindrikkarar er det berre å gå for det billegaste som er på polet - amigo på treliterskartong. Smaken er ikkje topp, men du kjem uansett ikkje til å hugsa noko av smaken viss du er på fadderarrangement.

For den seriøse spararen er det likevel eit anna og betre alternativ - brygg sjølv!

3 kommentarer:

  1. Fiskegratengen får du jo til rundt 8.50 på REMA... Sparer ingenting på å handle hos Spar...

    Gode varer på Bunnpris, men eg skulle gjerne sett at de hadde litt variasjon i tilbudet. ;-)

    Den store fordelen med studiestart er at det nå selges rimeligere papir i noen butikker(om man ikkje er så frekk at man plyndrer jobben, da. Sparing er fint, men å rappe på kontoret er bare smålig)
    Eg anbefaler blokker(80 ark?) med rutepapir og hull i venstre kant. Linjert papir er for lite fleksibelt. Et tykt hefte for hvert fag er bortkasta papir.(Kjøp foldere av papp eller plast for å oppbevare arka i)
    Har man hullmaskin er det lett å sette inn utdelte kopier osv. sammen med notatene også.

    Pass godt på hvor man kjøper kopipapir. Leter man er det fullt mulig å finne det til 29Kr/500pk.

    SvarSlett
  2. PS: Stoppa innom ICA Maxi...
    10Kr markedet er som forventa, ikkje noe spesiellt bra, bortsett fra at de har blodpølsa, selvsagt. For de som bomma på forrige ukes 29Kr/10Kg poteter, så er de nå oppe i 49Kr, noe som fortsatt er en fin pris.
    Ellers så plukka eg opp noen 2pakninger med viskelær(5Kr/pakke). Ikkje for å viske med, men fordi eg bruker slike viskelær til å kveile opp fiskeutstyr på. (Får lett plass til alle krokene i ei silde eller makrellhekle på et viskelær. Må holde det ryddig i utstyrsboksen. Da går det raskere å hale frem det eg trenger, og tid er som kjent penger)

    SvarSlett
  3. Det skader ikkje å stikke innom nærmeste Europris denne uken.
    4Kg Jasminris 29.99 (7.50 / Kg)
    325gram 'kyllingskinke' 19.99
    Div. hermetikk for 2.99

    Brannutstyr...
    6Kg ABC pulver, 199.-
    2pk optiske røykvarslere 199.-
    (kan seriekobles i rekke på opptil 20, flott for store hus)
    Brannteppe(1.2 x 1.2m) 99.99 - kjekt å ha på kjøkkenet...
    4.5m 'brannstige' 499.-
    (Hektes på vinduskarm, og er mer en taustige med aluminiums trinn. Ikkje egnet om det er et annet vindu rett nedenfor ditt eget)
    noen flere tilbud i avisa på www.europris.no

    Jasminris koster normalt 9.50 eller mer pr/Kg så om det er er et godt tilbud kommer an på hvor mye ris du spiser. (Du får omtrent 30 - 40 porsjoner av en slik sekk, så det er billig mat uansett)

    SvarSlett