måndag 22. august 2011

Tilbod veke 34

av SR

Spar
Òg denne veka er det 10-kronersmarknad. Det ligg an til taco til middag når alle tex-mex-produkt frå Old el Paso er til 10 kr!

Joker
Ulike supper frå Toro til 9,90 kr er ikkje feil. Svinekotelettar til 29,90 er ein gamal slager, men me har sett billegare tidlegare i sommar. 10-aren denne veka er isbergsalat. Fint for den som ikkje vil påspandera gjestane agurk og tomat.

Bunnpris
Har denne veka 30-50% på alle typar pasta. Dette inkluderar òg first price-pasta! I tillegg kjem dagstilboda som me tok opp att sist veke. Ikkje verst dette her!

Mega
40%-aren denne veka er diverse pålegg frå Gilde. Elles får du 1125 gram grilla kylling til 39,90, noko som er bra! Du får òg brunost frå Tine til 49,90 kr/kg.

Obs!
Denne veka er det 40% på alt av frukt og grønt. Elles er det lite å skriva heim om, med mindre du er coop-medlem om skal kjøpa koss porta pro. Det får du til 189 kr denne veka. Me er usikre på om eit Nikon 03000 speglreflekskamera (testvinnar) til 2990 kr er billeg, men me heller mot at dette kan vera eit bra kjøp.

Rimi
Har same tilboda som sist veke. me tilrår osten.

ICA Maxi
Har 10-kronersmarknad denne veka òg. Elles kan eg melda om at eg kjøpte 10 kg poteter til 49 kr på maxi i Åsane sist veke!

ICA Supermarked
Har same gode ostetilbod som sist veke. I tillegg får du 6 go morgen-jogurtar til 49,90 - me avventar.

ICA Nær
Same som sist veke.

3 kommentarer:

  1. 10Kg poteter hos ICA Maxi er de samme som de solgte for 29Kr for ett par uker siden, men fortsatt et flott tilbud.

    Er man innom ICA Maxi(for poteter) kan man også plukke med seg en kartong(5 x 500pakninger) med 'kopipapir' til 149 også, om man bruker mye papir hjemme.
    Ellers er det vel bare 10Kr blodpølse som er noe å tenke på hos dem denne uka.

    SvarSlett
  2. Bunnpris...
    7.60 /Kg for Spaghetti er BRA!
    (Normalt ligger selv billigste oer 10Kr/Kg)
    7.90 /Kg for Macaroni derimot er ikkje fullt så bra.
    (Tror eg har kjøpt macaroni på REMA for 5Kr/Kg nylig. Men om man ikkje har en REMA i nærheten... )
    4.90 /Kg for Penne er også bra.
    (Eg bruker det til å 'spe ut' diverse panneretter som allerede har penne innblandet)

    SvarSlett
  3. Sparetiltak, eller?

    Som sikkert de fleste som er 'litt mer enn normalt' datainteressert har fått med seg så koster en 3D printer gjerne 100.000 eller mer...

    Men visste dere at det er mulig å bygge en selv, for rundt 5000?

    Se http://www.reprap.no eller http://www.reprap.org
    Har selv begynt å anskaffe deler til en 'Prusa Mendel'.
    Plastdeler og kulelager kjøper eg fra en som allerede har en Mendel(koster meg 1200. Plastbøssinger ville blitt rimeligere, men de har ikkje alltid så god levetid, og nøyaktigheta er også diskutabel foreløpig)
    Strømforsyning kommer fra en avlagt server på kontoret(de fleste PC strømforsyninger kan brukes, så lenge de gir minst 12A ved 5V)
    Steppermotorer kan man forsåvidt berge fra avlagte printere(større printere, som f.eks storformatskrivere, større laserskrivere osv)

    Og selvsagt så kan man produsere nye plast delesett for andre som også vil bygge en printer.
    (Det stemmer; alle plastdelene man kan se på bildene av printeren er lagd på en printer. Det normale er å regne kostpris på plastforbruk + 80Kr/time, og det tar omtrent 15timer å skrive ut de 34 delene.)

    Tenk, neste gang du skal henge opp speilflis og mangler en brakett, trenger et etui for mobilen, plastskruer og muttere til småungens byggesett, osv... slipper man å rote seg ut i kveldsmørket eller regnet for å haste til nærmeste Clas Ohlsson eller Biltema...

    SvarSlett