måndag 19. september 2011

Tilbod veke 38

av SR

Spar
Historisk bra veke hjå spar! Kvit Synnøve til 49,90 kr/kg, 40% på fiskepålegg frå Stabburet, samt heil, nygrilla kylling til 29,90. Dette er det berre å klappa for!

Joker
Har denne veka 40% på ei rekkje frosne fiskevarer frå Findus. 10-aren denne veka er 350 gram rømmegraut frå Fjordland. Dette er på det jamne med fastpris frå Nordfjord hjå Rema.

Mega
40 % på jus frå tine og coop. Elles får du Freia melkesjokolade til 19,90 og 25% på ei rekkje hygieneprodukt. Elles er det høg grad av luretilbod denne veka.

Rimi
Same utilgjengelege tilbodsavisa denne veka som sist veke.

ICA Maxi
Gjer seg vanskelege denne veka - annonserar i avisene, ikkje på nett...

ICA Nær
Satsar på fårikål denne veka: Kjøt frå lam til 49,90 kr/kg, sau 39,90 kr/kg og kål til 1,90 kr/kg. Me tilrår å avventa kjøtkjøpinga nokre veker. Elles får du store plater frå Freia til 19,90.

ICA Supermarked
Heil og fersk torsk til 69,90 kr/kg er etter sesongen bra.

Bunnpris
Same gamle. Me er kjende med at det er mange som møter tomme tilbodshyller hjå sin lokale Bunnpris. Me tilrår å forfatta eit tårevått og sirleg brev til Bunnpris der ein klagar over at ein alltid møter tomme hyller. Då dukkar det brått opp eit gåvekort om du kan kunsten. For deg som ikkje kan kunsten, les her.

2 kommentarer:

  1. Hodekål såg g til 0.90 på Bunnpris sist uke. Aner ikkje om det er samme pris nå.(Har ikkje rukket å handle enda)

    ICA Maxi i Molde har 10L 'Fårikålgryte' til 99.-
    Slike gryter er fine å ha når man koker middag for ei uke om gangen...

    Lagde en porsjon potetball i helga. Starta med 2.5Kg skrelte poteter, så med tilbehøret(mer poteter, pølse, salt fårekjøtt) ble 8L gryta mi ganske full.
    Sparetips: Noensinne tenkt over hvor mye av poteten som man bare kaster vekk når man skrellr den? Eg fikk tak i en 'Peik' potetskreller for 35.- (tror det var hos REMA) stakk den over ei stålstang og gav åpning ett par lette rapp med en hammer... Nå blir skrellet mye tynnere, og mindre potet blir kasta bort.
    Ekstremtips: Vannet som er igjen i gryta etter at man har kokt ball... Hvorfor ikkje bare lempe oppi en haug med gule erter og kalle det ertesuppe?

    SvarSlett
  2. Var innom REMA utenfor Kristiansund(dvs. Løkkemyra, det som var LIDL en gang i tiden) i dag, og ikkje bare såg eg 12L gryter til 99Kr, men hodekålen var nede i 50øre/Kg.

    Får visst ikkje brukt LJ profilen min igjen...
    Anthony-Lion

    SvarSlett