måndag 10. oktober 2011

Vekas tilbod

av KR

Joker
40% rabatt på pizza frå Stabburet. Prisane på ferdigpizza har dei siste par åra stige vanvittig, så denne rabatten medførar ikkje noko meir enn ordinære prisar. Farris Bris 1,5l er vekas 10-kronar. Ali kaffi er på tilbod til vanvittige 19,90. Dette siste ranet oppsummerar veka hjå Joker, me styrar unna.

Spar
40% på ferdigrettar frå Findus, noko som burde bety Carbonara og Bolognese 600g til 17-18 kr. Ein rimeleg middag for to om du sper på med nokre brødskiver. Kyllingkjøtdeig 400g til 19,90 er billeg og kan tilrådast prismessig.

Obs
Held sokalla Is-Show denne veka, det involverar ikkje disneyfigurar på skøyter, men 50% rabatt på all Diplom-Is. Forutan dette er det usedvanleg tynt i tilbodsrekkene til Obs.

Rimi
Når lammelåret går til 119 kr kg, seier det seg sjølv at me ikkje eingong vågar oss innanfor døra. Stryk til Rimi atter ein gong, kor lenge kan me halde fram med å rapportere frå dette underbruket av underskotsføretaket Ica?

Kiwi
Lammelår til 69,90 pr kg, elles lite å hente utanom ordinære prisar.

Mega
Held fram med sine dagstilbod for på ein slik måte å lokke spararar i det ganske land innom bua kvar dag! Nuvel, alt er ikkej gull. Måndagstilbodet er 3 stk tortillaposar frå Santa Maria til 30 kr samla. Eit par kroner billegare enn lefsene frå FirstPrice. Torsdagstilbodet er 3 valfrie BigOne til 100 kr, ihvertfall billeg i høve til veil pris. Ingenting av dette får oss til å gå mann av huse. 40% på Norvegia er likevel bra på ein fredag, men me minnar om at EuroShopper og FirstPrice har billegare kvitost.

Ica
Maxi har denne veka (også) sokalla "gigantisk 10 kroners marked", for vår del unnlét me å kommentere gigantiske skrivefeilar her på bloggen. Av tikronarane dukkar fleire varer som normalt prisast til 8,90 og 9,90 opp, både pasta 500g og kokesjokolade 100g. Det same gjeld nok fiskegratengen frå Enghav, om ein kikkar til Rema. Tine Kremost er imidlertid ein klassikar og kan godt tilrådast til 10 kr når veil pris no ligg kring 15 kr. For å vera ein tikronarsmart var dette imidlertid skuffande og neppe verdt turen.

Konklusjon: Det vert neppe nokon tur på kolonialen for underteikna, for dette må vera årsverste på tilbodsfronten.

5 kommentarer:

  1. ICAs 10Kr markd har blitt dårligere og dårligere...
    En stor del av markedet deres i Molde var oppfyllt av 100Gram potetgullposer(100Kr/Kg er jo rundt normal pris for 'vanlig potetgull', så ikkje imponert) og Noras tomatbønner? Når man får 'billigmerker' til 5.90?
    Plukka med meg ett par kremoster.

    Stansa innom Coop Mega i Molde. Der fant eg 400gram fersk lammekjøttdeig til 16.90(datosalg) heldigvis var det plass til ett par i frysern...

    Var innom Clas Ohlson også...
    Fant et Canon Powershot A490 kamera til 499.- i tilbudskassa.
    OK, det er kansje ikkje det nyeste eller beste kameraet, men med 10Mpixel er det 'noe bedre' enn mitt gamle A470. OG som forgjengeren så bruker dette også AA-batterier. Og DET er en stor fordel.

    SvarSlett
  2. Nå kan det være en god ide å stikke innom Europris om man ikkje allerede har en riskoker, da de selgr en for 99.-

    SvarSlett
  3. av KR

    Eg er prinsipielt i mot spesialverkty som riskokar, eggkokar, mv. Alle desse funksjonane er då dekt av komfyren og ei kasserolle ein allereie har i skapet! Køyr debatt!

    SvarSlett
  4. Riskoker har den store fordelen at den slår seg av automatisk når risen er ferdig kokt.
    = Sikkerhetstiltak.

    Og til 99.- for en riskoker, får man da rimeligere gryte som rommer like mye?
    Kunne også vært interessant å måle strømforbruk, men eg tror ikkje at det er mulig å koble en av de rimelige forbruksmålerne på komfyren min.(stor kontakt, ikkje vanlig apparatkontakt)
    Kansje noen med hybelkomfyr kan måle?
    (Men bruk skikkelig ris, ikkje Ming hurtigris, siden den er både dyrere og smaker... ... blæh)

    Fordelen for de som har knøttliten hybelkomfyr/kokeplate bør jo være åpenbar. Sjelden man har et måltid av bare ris.

    SvarSlett
  5. Lå en REMA reklame i dagens avis(kontoret abonnerer, så nei, eg kaster ikkje bort penger)

    4 x 2Kg Hvetemel til 39Kr
    (4.99/Kg)
    Kommer sikekrt godt med om man bruker Sparebloggens brødoppskrift.

    Mulig at dette gjelder kun for Møre & Romsdal og Sogn & Fjordane

    SvarSlett