måndag 24. oktober 2011

Vekas tilbod

av KR

* Joker
Norvegia går til 59,80 kr kg denne veka, men då frå pakkar á 500g. Om du er tom, og absolutt treng smaklaus ost, kan me tilrå ein pakke. Normalt plar me vente til osten kjem ned på 50-55 kr kg. Vekas tilkroning er 1 kg gulrøter frå Gartner, ein fair pris no på haustparten. Elles var det tynt i hyllene til Joker, det vert neppe ein tur denne veka.

* Spar/EuroSpar
Grilla kylling til standardprisen 29,90 pr stk (1,2 kg). Ein får billege middar ut or dette beistet av ein kylling, og særdeles om ein kokar gryte/suppe på skrotten. Kan fôre fem mann på ein kylling i dag. Kyllingkjøtdeiga går elles til 19,90 per 400g, ein pris me tilrår om du likar kyllingkjøtdeig. Elles går Fiskemannen sin fiskegrateng 450g til 14,50 - i grunn ein bra pris ut i frå pris per middag - men skammeleg når ein kjenner Rema sitt standardtilbod på 8,90 og dei sedvanlege gratengane på tikronarsmarknad.

* Rimi
Frå ein versting til ein annan, lyt ein vel seie. Rimi flaggar 4x1,5l Pepsi Max til 57,90. Om dette er billeg anar ikkje Sparebloggen, då me drikk vatn (eller gjer det om til vin).

* Obs
40% rabatt på alle varer frå Findus, det burde bety FirstPrice-prisar i frysedisken til Coop. Elles er det eindel rabattert sjokolade denne veka. Til sist nemner me klassikaren Snurring til 24,90. Snurring er eit festmåltid, men hermetikkprisane i dette landet har for lenge sidan fått Christian August Thorne til å snu seg i grava.

* Mega
Det er ikkje berre juletider no, det er nyttår snart òg! Kalkunen er denne veka i handelen til 29,90 pr kg, me tilrår at spararen drøyar han i det lengste. I fjor såg me kalkun ned til 19,90 pr kg. Kjøtdeig frå Gilde 400g til 22,90 er ikkje godt nok til å medføre hamstring. Me ventar til ein bikkar under 20 kr.

* Ica
Maxi har denne veka 40% på Findus-varene sine, kan romme nokre hyggelege tilbod - mellom anna dei ferdige gryterettane og kaptein-serien. Elles var det tynt i rekkene, og når Tine Yoghourt 0,5 l til 14,90 lanserast som eit tilbod, seier vel det det meste om ståa - det er då veiledande pris, Ica! Supermarked-kjeda har 40% på pizza frå Stabburet, med dette får du vel ein Grandiosa til prisen av ein større, fyldigare heimelaga pizza...

Konklusjon: Ei laber tilbodsveke. Det vert neppe handletur på underteikna, måtte i tilfelle vera ein tur innom Ica Maxi for å sjå i frysedisken etter ferdigrettar... Eg har min ringe tvil.

1 kommentar:

 1. Mange av de pannerettene til Findus inneholder 'Penne' pasta, og var det ikkje 'pastakrakk' på Bunnpris nylig? Koker man opp en neve eller to og tilsetter i panna, så blir det faktisk 2 porsjoner som beskrevet på pakkene... ;-)

  Sjekk også EuroPris og deres 'trillingrabatt'(kjp tre, og få den tredje til halv pris)
  Kjøper man 3 pakker vedbriketter(29.90, tror eg) ender man opp med en gjennomsnittspris på 25Kr/pakka.
  50% rabatt på sokker og strømpebukser.
  30% på alle lyspærer.
  30% på alt elektrisk materiell. (Skjøteledninger, timere osv)
  30% på alle batterier.
  30% på alle tau og presenninger.

  For hybelen:
  Kafetrakter(1.2L), vannkoker(1.5L), brødrister, stavmikser, toastjern, vaffeljern, alle selges til 99.99 (Ikkje sikker på om trilling gjelder for disse. )

  SvarSlett