måndag 21. november 2011

Ei bra veke!

av SR

Spar
Sjølvplukk av eple, pære og appelsiner til 14,90 kr/kg er ein bra pris, men skal du ha appelsiner får du dette billegare ma. hjå ICA Nær. Elles er det òg denne veka 30% på hygieneprodukt for gapet frå Colgate, det same med diverse luftfriskarar frå Surf. Dårleg veke.

Joker
Byr denne veka på svinekotelettar til 29,90 kr/kg, både for ferske og frosne. 1,5 liter coka cola til 9,90 er heller ikkje feil for dei som likar slikt. Mango og avokado til 10 kr stykk er relativt bra, men me minnar om at desse studom dukkar opp til to for 10.

Mega
Denne veka er det 40% på alle store sjokoladeplater frå både Freia og Nidar. 40% er det òg på produkt frå Biola. For den som likar smågodt, og føretrekk eit større og mindre nedstøva utval enn det som er på europris, kan me tilrå Mega denne veka - 7,90 kr/hg. Du får òg lys og mørk brunost frå Synnøve til 29,90 for 500 gram. Etter kiloprisen å dømma kan me lett få det billegare, men om ein har eit lite forbruk, er dette billeg for denne storleiken. Som om ikkje dette var nok, får du òg fersk seifilet til 39,90 kr/kg. Som medlem av samyrkelaget får du òg klementinar til 7,90 kr/kg. Litt av ei veke!

Bunnpris
Familieribba får du her til 29,90 kr/kg. Denne skal som kjendt ned med tida. Heil røykelaksside får du for 79,50 kr/kg. Mi erfaring er likevel at røyksmaken kan vera så som så, men eit triks her er å strø på meir salt oppå heile sida. Brokoli til 6,90 pr/stykk er heller ikkje feil.

ICA Maxi
Har denne veka fersk torsk til 49,90 kr/kg, noko som er ein veldig fin pris. Det blir òg lokka med 40-90% på is frå Hennig Olsen.

ICA Supermarked
Pinnekjøtet er no nede i standardprisen 99 kr/kg. Etter fjoråret å dømma kan me ikkje venta noko særleg lågare enn dette, men det er ingen grunn til å forhasta seg. Elles er det 30% på diverse spekemat. Du får òg 4 kg poteter til 24,90, noko som er bra.

ICA Nær
Ikkje før hadde eg skrudd ned forventingane mtp. prisen på pinnekjøt, så slår ICA Nær til med 89,90 kr/kg. Dette er likevel gryteklart, med andre ord utvatna. Dette gjer at du får mindre kjøt pr. kg, men òg mindre arbeid. Appelsiner får du til 12,90 kr/kg.

2 kommentarer:

  1. Det er bare ICA Maxi Åsane som har det tilbudet, de andre har en vanlig avis.

    SvarSlett
  2. Kan no seie det at for folk lokalt i Bergen har Safari ein ganske grei ti-kronarsmarknad.

    SvarSlett